Чоловік зазначив, що вважає себе сучасною людиною, але все одно в замішанні / фото ua.depositphotos.com

35-річний чоловік розповів на Reddit про те, що він зустрів прекрасну 29-річну жінку. Вони почали зустрічатися, відносини складалися просто чудово. Однак все змінилося через те, що чоловік дізнався, скільки партнерів було у його коханої.

"Вона - мати-одиначка маленької дитини. Вона - неймовірно красива жінка, дуже розумна, добра, турботлива, працьовита, незалежна, у неї унікальний погляд на світ. Зовні вона, як деякі могли б сказати, 9 або навіть 10. Чесно кажучи, я просто здивований, зустрівши когось, як вона... Але вчора ввечері вона заявила, що спала з 60 чоловіками. Якщо додати до цього числа жінок, то вийде близько 70 партнерів", - зізнався автор поста.

Він зазначив, що вважає себе сучасною людиною. Однак ця цифра його ошелешила. Чоловік дізнався, що жінка дивом не підхопила хвороби через незахищений зв'язок. Також вона розповіла йому, що "накопичила" так багато партнерів в період з 17 років до 21 року.

Відео дня

"Вона переживала бунтівну фазу після того, як її батько перебував у в'язниці, що призвело її до вживання психоактивних речовин і всіх цих сексуальних контактів. Здається, вона у хорошому стані, і, чесно кажучи, я вражений тим, наскільки вона сильна і врівноважена морально, враховуючи деякі травми, які вона пережила в дитинстві", - зазначив чоловік і зізнався, що не розуміє, чи потрібно йому хвилюватися.

Реакція мережі

У коментарях користувачі пишуть:

  • "Або ти приймаєш це і живеш з цим, або йдеш. Що ще можна зробити?"
  • "Вона поділилася з вами своєю історією, показавши (на мою думку), наскільки серйозно вона ставиться до цього. Будь ласка, дайте відповідайте взаємністю, зробивши те ж саме і поговоріть з нею, поясніть, чому вас це турбує"
  • "Навіщо тобі розповідати іншим людям, зі скількома людьми спала твоя друга половинка? Якщо вона тобі це сказала, то це має залишитися між вами. Це не те, що ти маєш розповідати своїм друзям чи іншим людям. Якщо тебе це турбує, то рухайся далі. Якщо ні - насолоджуйся стосунками".

Нагадаємо, раніше з'явилася історія про чоловіка, який розлучився з коханою і за тиждень дізнався про неї те, що звело його з розуму.

Вас також можуть зацікавити новини: