Розшукайте дуже швидко круасан на оптичній ілюзії / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com

Можливо, ви входите до лав 2% людей, які наділені унікальною уважністю й чудовим зором, і про це не здогадуєтеся. Перевірити себе на унікальні здібності можна дуже легко - просто потрібно впоратися зі складною оптичною ілюзією, на якій зображено випічку.

Круасан серед батонів за 7 секунд не можуть знайти 98% людей. Завдання складне, оскільки ці хлібобулочні вироби мають схожий колір. Якщо хочете вчасно завершити пошуки - доведеться напружитися й "витиснути" з себе максимальну уважність.

Якщо готові до пошуків - вмикайте зворотний відлік часу й мерщій шукайте поглядом захований круасан.

Відео дня
Знайдіть круасан за лічені секунди / колаж з фото УНІАН

Під час цього завдання головне не уявляти запах свіжої випічки, оскільки це може дуже сильно відволікти й навіяти апетит. Будьте стійкими, думайте лише про те, що маєте домогтися мети - за вказаний час знайти круасан.

Можливо, ви все ж не впоралися з першого разу - це можна й потрібно собі пробачити. Єдине простити не можна - відмову від досягнення успіху. Повторюйте спроби й рано чи пізно знайдете захований хлібобулочний виріб.

А зараз ми вам покажемо, де був захований круасан серед батонів.

Круасан був захований біля лівого верхнього кутка оптичної ілюзії / колаж з фото УНІАН

Чи до снаги вам дивовижна головоломка - спробуйте впоратися

На зображенні видно листя, дерева й ворон, а також десь на природі "ховається" жаба. Лише люди з яструбиними очима здатні за 7 секунд знайти жабу.

Не витрачайте час на те, щоб розглядати птахів, намагайтеся відразу сконцентруватися на пошуках і тоді, можливо, з першої спроби зможете домогтися успіху.

Вас також можуть зацікавити новини: