Батько маленького Назара теж заспокоює українців / скріншот

Напевно, усі українці пам'ятають маленького Назара з Волині та вірусне відео з ним, в якому він каже мамі: "Не психуй!". Хлопчика вже прозвали "маленьким Арестовичем". А його батько Олег, який боронить нашу країну, вирішив продовжити сімейну "справу" й теж заспокоїти українців.

Відповідне відео поширила 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого у своєму Facebook. У ролику тато Назара, воїн князівської бригади, заспокоює всю Україну.

"Не психуйте! Все буде добре, все буде Україна. Буде мир, виженемо ворога з нашої землі, все буде добре. Головне - не психувати", - сказав воїн Олег, батько справжньої інтернет-знаменитості.

Ось така родинна "психотерапія" від Назара з Олегом - найкраще для тих, хто втратив позитив.

Як "маленький Арестович" підкорив соцмережі

Хлопчика Назара з Волині назвали "маленьким Арестовичем" після того, як у мережі "завірусилося" його відео з фразою "Не психуй!". У кадрі дитина розсипала борошно й потім заспокоювала маму, мовляв, все можна прибрати й помити.

Мама Назара Ольга розповідала, що знамените відео зняла для тата хлопчика, який наразі на фронті. Дитина у спілкуванні з журналістами порадила "не психувати й дочекатися перемоги".

Вас також можуть зацікавити новини: