Блогер показав лайфхак для автомобілістів / фото ua.depositphotos.com

Краплі дощу дуже часто надокучають автомобілістам. Якщо із очищенням лобового скла проблем немає, то зображення із бокових дзеркал розгледіти інколи взагалі неможливо. Блогер-автомобіліст показав лайфхак та перевірив його дієвість.

У своєму TikTok-акаунті блогер перевірив, чи допоможе звичайна зубна паста зробити поверхню дзеркала більш водовідштовхувальною. 

Для цього хлопець взяв тюбик зубної пасти, мікрофіброву серветку та розпилювач з водою. На першому етапі він показав, як затримуються краплі води на необробленому дзеркалі. Потім він витер поверхню, наніс на неї шар зубної пасти, ретельно витер її залишки та спробував знову розпилити воду. З'ясувалося, що з обробленого зубною пастою дзеркала краплі води зникають дуже швидко, не залишаючи слідів. Отже, лайфхак дійсно працює.

Раніше відомий автомеханік Скотті Кілмер пояснив, чому він переконаний прихильник автомобілів, що випускаються компанією Toyota. Він зазначив, що надійність цих авто дозволяє водіям економити гроші в довгостроковій перспективі.

Вас також можуть зацікавити новини: