Механік з 55-річним досвідом назвав кращі автомобілі для покупки / колаж УНІАН, скріншот, фото depositphotos.com

Відомий автомеханік Скотті Кілмер пояснив, чому він переконаний прихильник автомобілів, що випускаються компанією Toyota. Він зазначив, що надійність цих авто дозволяє водіям економити гроші в довгостроковій перспективі.

"Як механік я працював з безліччю різних автомобілів за останні п'ять десятиліть і можу особисто підтвердити якість Toyota. Надійність Toyota багато в чому пов'язана з малою кількістю механічних несправностей. Але ось що відомо небагатьом. Купуючи Toyota, ви насправді заощадите багато грошей у порівнянні з іншими марками", - зазначив експерт.

При цьому він зазначив, що автомобілі Toyota, що продаються в США, зазвичай проходять від 200 тисяч до 250 тисяч миль, а деякі екземпляри - понад півмільйона миль.

Відео дня

При регулярному технічному обслуговуванні, додав він, один з автомобілістів проїхав понад 1,5 мільйона миль на своєму пікапі Toyota Tacoma 2008 року випуску, який використовується для доставки ліків.

Скотті також зазначив, що багато автомобілів, що випускаються компанією Toyota, можуть легко на одному двигуні і трансмісії проїхати мільйон миль.

Раніше УНІАН писав, що автодилер Джеймс з Chops Garage показав, на які авто не варто витрачати гроші і час.

Вас також можуть зацікавити новини: