Енді зміг зробити освідчитися своїй дівчині лише з п'ятої спроби / фото ua.depositphotos.com

У британському місті Морпет 27-річна Френкі Кларк зізналася, що зіпсувала чотири освідчення, які збирався їй зробити коханий Енді.

Перший раз це радісна подія зірвалася, тому що Френкі пішла гуляти з друзями, які приїхали з Ірландії. Про це повідомляє видання The Mirror.

Другий провальний раз трапився напередодні Нового року. Енді задумав поставити важливе запитання, а його дівчина вирішила лягти спати раніше перед майбутнім виступом.

Відео дня

Коли Кларк зійшла зі сцени після концерту, вона відкинула ідею про освідчення, заявивши, що це "вкраде її славу". Це не дозволило її коханому освідчитися втретє.

Під час четвертої спроби Енді збирався витягнути обручку, поки пара фотографувалася під час прогулянки, але Френкі пожартувала: "Зараз саме час освідчитися".

Нарешті Енді зміг освідчитися своїй дівчині з п'ятої спроби під час прогулянки на пляжі. Перед цим жінка теж пожартувала, вона сказала: "Може, мені взяти із собою штатив і не стригти нігті, якщо ти збираєшся освідчуватися?".

"Після цього ми пішли випити шипучки. Він розповів мені про всі спроби, які я ненавмисно зіпсувала", — каже Френкі.

Щаслива і заручена пара планує одружитися за кордоном у найближчі кілька років.

Незвичайне вінчання в Києві

Раніше в Києві наречена заманила нареченого на НСК "Олімпійський", щоб там повінчатися. "Чоловік досі шокований. Це мало бути просто звичайне побачення. Він не очікував", – розповіла наречена після церемонії.

Повідомляється, що Міхель - громадянин Німеччини. Він - завзятий футбольний фанат. Звідси й з'явилася ідея вінчання саме на стадіоні.

Вас також можуть зацікавити новини: