Чоловіки вирішили допомогти дівчині, пірнувши на пошуки затонулого кільця / колаж УНІАН, фото coltyyandcombo / TikTok

Група друзів виявила більше, ніж розраховувала, стрибаючи зі скелі в ставок з водою внизу. Тіктокер Колті, також відомий як coltyyandcombo, по черзі занурювався у воду з друзями, коли одна з його подруг загубила кільце.

Колті і його друг Остін вирішили спробувати допомогти дівчині, пірнувши на пошуки затонулого кільця. Вони зняли відео, як кидають свій телефон зі скелі, перш ніж пірнути, щоб почати полювання, пише dailystar.

Виступаючи на кадрах в соціальних мережах, Він сказав: "Наша подруга Зої стрибнула у воду і втратила кільце. Отже, звичайно, ми з моїм другом Остіном стрибнули у воду, щоб побачити, чи зможемо ми знайти кільце. Після 30 хвилин пошуків ми не знайшли кільце. Але ми виявили щось інше".

Відео дня

Спочатку їх таємнича знахідка здавалася нічим іншим, як брудною коробкою, але всередині були замкнені приховані дорогоцінні камені.

Він продовжив: "Ми знайшли круглу металеву коробку, застряглу в кам'янистій багнюці. Під час третього занурення ми відчепили її і підняли на поверхню. Металева стрічка проіржавіла, тому ми принесли її додому, щоб відкрити за допомогою деяких інструментів".

Як тільки їм вдалося відкрити сейф, вони виявили старі монети та вогнепальну зброю. Вони додали, що незабаром планують повернутися на місце, щоб пірнути за втраченим кільцем Зої і будь-яким іншим захованим скарбом.

Завантаживши зображення у додаток для обміну відео, воно привернуло нескінченну увагу понад 6,3 мільйона разів, набравши понад 160 тисяч лайків та тисячі інших публікацій, коментарів та збережень.

Заінтриговані глядачі стрибали в коментарі, щоб поділитися своїми думками про дивне відкриття, один з них пожартував: "Це стародавній привид всередині, і ви збираєтеся його випустити".

"Чи можете ви дізнатися більше про монети? Скільки їм років і звідки?" - інший написав.

"Пістолет, кинутий у замкнений ящик в озері? Мені здається, це трохи підозріло", - додав інший.

"Ймовірно, це зброя, використана для скоєння злочину. Ви повинні звернутися в поліцію", - прокоментував третій. 

"Брат, ці монети можуть бути рідкісними і коштувати тисячі. Очистіть їх і йдіть прямо в ломбард", - написав ще один.

Дивовижні знахідки у світі

Міський дослідник Даніель Сімс, який шукає та знімає "дивні та чудові" покинуті будівлі по всій Великобританії, виявив покинутий "моторошний" особняк мільйонера, а в ньому він знайшов багато скарбів і докази дивного хобі власника. Незвичайний особняк, який, як кажуть, колись належав мільйонеру, Деніел побачив у Південному Уельсі, і був вражений, виявивши химерну колекцію власника, що все ще зберігається всередині.

Вас також можуть зацікавити новини: