Чоловік знайшов у покинутому особняку мільйонера справжні скарби / колаж УНІАН, фото скріншоти з відео

Міський дослідник Деніел Сімс, який розшукує і знімає "дивні і чудові" занедбані будівлі по всій Великобританії, виявив покинутий "моторошний " особняк мільйонера, а в ньому він знайшов багато скарбів і докази дивного хобі власника.

Незвичайний особняк, який, як кажуть, колись належав мільйонеру, Деніел побачив в Південному Уельсі, і був вражений, виявивши химерну колекцію власника, що все ще зберігається всередині, пише express.co.uk.

Кімнати великого особняка були заповнені опудалами тварин. Деніел сказав, що по всьому будинку валялося багато черепів і лап тварин, плюс він там побачив навіть абажури, зроблені зі шкур тварин.

Відео дня

За словами Деніела, сам будинок сильно пошкоджений, підлоги руйнуються, але він буде коштувати понад мільйон, бо "сам будинок і земля навколо будинку – значних розмірів".

Кажуть, що цей прекрасний будинок був покинутий щонайменше 20 років тому і, можливо, належав багатому мисливцю, який любив зберігати свої трофеї.

"У власників було багато грошей, бо в будинку зберігається велика кількість старих антикваріатів і предметів колекціонування", - пояснив дослідник.

Чоловік також виявив великий годинник, який, на його подив, ніхто не вкрав, а також знайшов "приголомшливу" старовинну зброю.

Однак Даніель вважає особняк "моторошним". Досліджуючи зруйнований дім, він зазначив, що був "здивований і засмучений" після побаченого. Він вважає, що власник будинку пішов з нього раптово.

Покинутий будинок мільйонера / колаж УНІАН, фото скріншоти з відео

"Застелене ліжко з балдахіном свідчить про те, що місце було покинуте дуже раптово, і дуже цінні речі були залишені під відкритим небом", - додав він.

Більше історій про покинуті будинки  

Нагадаємо, раніше УНІАН писав про те, що молода американка знайшла "скарб" у старому будинку, який придбала разом з чоловіком.

Меггі Макго - молодший реставратор. У 2022 році вона та її чоловік купили покинутий будинок і витратили цілий рік, намагаючись перетворити його на затишне житло. Будинок стояв покинутий з початку 2000-х років, тому при покупці дівчина не особливо розглядала, що зберігається в декількох сарайчиках і внутрішніх приміщеннях будинку.

За словами Меггі, у сараї було багато "дивовижного обладнання", але головним призом став маленький човен у хорошому стані. 

Вас також можуть зацікавити новини: