Чоловік розлютився через колір, у який сусіди вирішили пофарбувати свій будинок та частину паркану / depositphotos.com

Чоловік посварився з сусідами, коли побачив, що ті перефарбували його паркан під колір свого будинку.

Як пише Mirror, чоловік на Reddit розповів, що у будинок по сусідству з ним переїхала молода пара і почала робити там ремонт. За ті місяці, що вони жили поруч, він жодного разу не мав з ними проблем, і зазначив що вони приємні та ненав’язливі. Однак це було до тих пір, поки вони не почали фарбувати його паркан без його дозволу.

 "Близько тижня тому вони почали фарбувати паркан між нашими будинками. Паркан знаходиться на моїй території, тому вони не мали права його фарбувати або робити що-небудь. Але спочатку я подумав, що, можливо, це не така вже й велика проблема, адже вони фарбували лише бік, який виходив на їхню ділянку", - розповів чоловік.

Відео дня

Однак згодом він побачив, що сусіди пофарбували паркан під колір свого будинку – яскраво-рожевий і це його розлютило.

"Оскільки решта будинків у цьому районі мають звичайні кольори - сірий, білий, коричневий. Це виглядає жахливо", зазначив він.

Після цього він звернувся до сусідів і повідомив, що паркан, який вони щойно пофарбували, насправді є його власністю, і він хоче, щоб вони привели його "до ладу".

"Тоді вони запитали мене, чому я нічого не сказав до того, як вони закінчили, і я сказав їм, що це не моя робота - проводити дослідження за них", - розповів він.

Чоловік не згодився ні на які поступки та прохання сусідів та дав їм вихідні, щоб перефарбувати паркан.

Водночас у коментарях під дописом люди дивуються, чому чоловік не висловив свої претензії до того, як паркан був пофарбований та зазначають, що не хотіли б бути його сусідами.

Сусіди можуть бути і набагато бітьш дратуючими

Зокрема, одна жінка скаржиться на те, що її сусідка "моторошна" та допитлива. Кожен раз, коли хтось відкриває двері, поки сусідка на вулиці, то вона намагається заглянути всередину.

Вас також можуть зацікавити новини: