Жінка божеволіє через докучливих сусідів / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Жінка поскаржилася на сусідку, тому що вона "моторошна" та допитлива. Кожен раз, коли хтось відкриває двері, поки сусідка на вулиці, то вона намагається заглянути всередину.

За словами постраждалої жінки, сусідка "одержима" цим і погано приховує свої дії. Найгірше те, що її діти роблять те саме.

"Це найдивніша і очевидна поведінка. Я навіть взяла за правило не відкривати занадто сильно жалюзі, тому що помітила, як вона повільно проходять повз, щоб заглянути. Ми з нею вітаємося, але більше нічого не говоримо, тому що вона нас бентежить своєю поведінкою. Я навіть помітила, що її діти роблять те ж саме і теж намагаються заглянути в наш будинок. Я не думаю, що це привід дзвонити керуючому, але безумовно неприємно відчувати, що за тобою спостерігають", - пояснила жінка.

Відео дня

Багато користувачів соцмереж підтримали жінку і відзначили, що виглядає так, ніби у сусідки немає свого життя.

"Така поведінка сусідів типова для тих, у кого насправді немає життя. Саме так у них розвивається божевільна нав'язлива поведінка", - прокоментувала одна людина. Ще один читач відповів: "Я думаю, що ти можеш мати рацію! Вона мама-домогосподарка і я сумніваюся, що працює віддалено вдома. Їй, мабуть, самотньо чи нудно".

Раніше УНІАН писав, що жінці настільки набридло, що сусідські коти використовують її сад як лоток, що вона зажадала, щоб власник домашніх тварин "по черзі розбирався" з безладом в її саду.

Вас також можуть зацікавити новини: