Бейлі О'брайен довелося пройти довгий шлях, щоб здивувати свою дівчину / колаж УНІАН, скріншот tiktok.com/@madisonhare98

Австралієць Бейлі О'Брайен здивував свою дівчину Медісон Гейр, проїхавши 35 годин і подолавши майже 14,5 тисяч кілометрів, аби зробити пропозицію під час її відпустки на грецькому острові.

25-річна дівчина не змогла стримати емоцій, коли її хлопець несподівано з'явився на місці її відпочинку і опустився на одне коліно. На щастя, Медісон, враховуючи тривалість і трудомісткість подорожі, сказала "так", пише Mirror.

Співвласнику спортзалу довелося пройти довгий шлях, щоб туди дістатися. Все почалося з того, що друзі доставили його в аеропорт Сіднея, який знаходився в 45 хвилинах їзди, а потім він сів на рейс до Мельбурна (Австралія), який тривав півтори години.

Потім йому довелося чекати ще чотири години, перш ніж сісти на 14-годинний рейс до Абу-Дабі (ОАЕ), де він дев'ять годин чекав п'ятигодинний переліт до Міконоса (Греція). Заключний етап його подорожі включав півгодинну поїздку на таксі.

Врешті-решт він нарешті зміг зробити пропозицію Медісон. Бейлі контактував із подругою своєї теперішньої нареченої Елль, яка була з нею на Міконосі, і вона допомогла переконатися, що його план пройшов гладко.

Бейлі є професійним спортсменом із кроссфіту і не поїхав у відпустку з дівчиною, так як хотів взяти участь в кваліфікаційних тестах, щоб спробувати забезпечити собі місце на чемпіонаті Down Under CrossFit Championships. Через травму він був змушений відмовитися від участі в останню хвилину, що спонукало його прийняти рішення зробити Медісон сюрприз на відпочинку.

"Він вирішив, що якщо він дійсно хоче здивувати мене і застати зненацька, то це має статися тоді, коли я найменше цього очікую - на іншому кінці світу. Після тижня розлуки, яка була майже найдовшою за всю нашу восьмирічну історію стосунків, Бейлі сказав, що ще ніколи не було так ясно, що я - єдина", - пояснила Медісон.

Вражена майбутня дружина не могла повірити, що її кавалер пройшов такий довгий шлях, щоб зробити пропозицію. "Навіть у найсміливіших мріях я не думала, що Бейлі приїде. У свій перший день у Римі я побачила когось, схожого на нього, і у мене з'явилася надія. Знаючи про завантаженість, пов'язану з роботою в спортзалі вдома, я не думала, що він взагалі коли-небудь з'явиться", - розповіла Медісон.

"Я ніколи в житті не втрачала дар мови - побачивши його, у мене дійсно перехопило подих. Шок швидко переріс у сльози, коли я зрозуміла, які зусилля він доклав, аби поїхати на інший кінець світу наодинці, щоб побачити мене... Ми не тільки наречені один одного, але і найкращі друзі, і незалежно від того, вірите ви в споріднені душі чи ні, я думаю, що ми дуже близькі", - додала наречена.

Як повідомляв УНІАН, раніше чоловік зробив пропозицію своїй коханій на похоронах її матері. Закоханий чоловік досі не розуміє, чому кохана не оцінила його вчинку. Також цей крок розкритикували в мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: