Чоловік ледь не втратив виграш / фото ua.depositphotos.com

Житель Мічигана розповів, що лотерейний білет, який приніс йому джекпот у розмірі 328 тисяч доларів, ледь не вилетів з відчиненого вікна його машини. 

Але, на щастя, "катастрофи" вдалося уникнути, повідомляє UPI. 49-річний чоловік розповів, що купив виграшний білет під час поїздки з дружиною.

"Ми з дружиною подорожували й зупинилися в магазині, щоб купити що-небудь випити в дорозі. Ми побачили, що джекпот Fantasy 5 перевищив 300 тисяч доларів, тому ми купили білет", - розповідає він.

Відео дня

Наступного дня пара поверталася додому, ось тоді мало не трапилася "катастрофа".

"Моя дружина перевірила білет дорогою додому і почала кричати, коли зрозуміла, що ми виграли джекпот. І білет ледь не вилетів у вікно! На щастя, моя дружина змогла схопити його і сховати в безпечному місці", — згадує гравець.

Переможець лотереї і його дружина стверджують, що поки не усвідомили, як їм пощастило, і ще не знають, на що витратити призові гроші. Можливо, частину виграшу вдасться відкласти на майбутнє, щоб раніше вийти на пенсію.

Курйозні випадки виграшу в лотерею

Раніше хлопець з американського штату Каліфорнія виграв 1 мільйон доларів за лотерейним білетом, який бабуся подарувала йому на 18-річчя.

А 61-річний американець виграв у лотерею джекпот у розмірі 40 мільйонів доларів, купивши білет на день дурня, який відзначається щорічно 1 квітня. 

Чоловік зі штату Мічиган купив лотерейний білет перед від'їздом у відпустку. Він виявив, що сидів на пляжі, коли виявив, що виграв 150 тисяч доларів.

Вас також можуть зацікавити новини: