Чоловік зруйнував свій шлюб за 48 годин: дружина від нього йде, діти не розмовляють

Все сталося через ДНК-тест на батьківство.

Чоловік сам зруйнував свій шлюб після того, як вирішив зробити тест ДНК своїй середній дитині, тому що вважав сина "не дуже схожим" на себе.

37-річний чоловік на платформі Reddit розповів, що одружений вже 12 років, у них з дружиною троє дітей. Але він вважає, що вона зраджувала, оскільки його друга дитина не дуже на нього схожа, повідомляє Mirror.

Бажаючи дізнатися правду, він купив тест ДНК і перевірив свого сина, сказавши дружині, що "у неї не повинні виникнути проблеми через це, якщо їй нічого приховувати".

"Мене завжди мучило відчуття, що наша середня дитина не моя. Наш старший і молодший схожі на мене, а моя середня дитина — ні. Я вирішив зробити ДНК-тест, щоб заспокоїтися", - написав він на Reddit.

Але коли прийшли результати через 48 годин, він отримав підтвердження того, що він - біологічний батько дитини.

"Я думав, що все гаразд, я був спокійний. Але дружина сказала мені, що збирається забрати дітей і ненадовго виїхати до своїх батьків", - сказав чоловік і додав, що дружина озвучила бажання розлучитися з ним.

Вона розсердилася і сказала, що ніколи не пробачить його за те, що довелося пережити їхньому середньому синові.

"Тож тепер мої діти не будуть зі мною розмовляти, а моя дружина хоче розлучитися зі мною — все через тест на батьківство", - додав чоловік. У мережі стали на сторону дружини й різко засудили дії батька дитини.

Чоловік випадково дізнався про те, що вони з дружиною - родичі

Раніше життя чоловіка, якого в дитинстві усиновили, ледь не зруйнувалося, коли він дізнався, що його дружина насправді його сестра. Цією історією він поділився в мережі. Стало відомо, що дружині знадобилася пересадка нирки, ось чоловік і вирішив стати донором. Під час обстежень і "спливла" їхня кровна спорідненість.

Вас також можуть зацікавити новини: