Дівчина заробила на хропінні коханого / фото ua.depositphotos.com

Дівчина з Мексики на ім'я Ана Мальфер придумала спосіб, як заробити гроші на хропінні свого коханого. Вона про це розповіла в мегапопулярній мережі TikTok, її нік - koana.

26-річна дівчина вирішила заливати звуки, які видає її бойфренд, на Spotify. Її коханому 33 роки, його звати Луїс. Пара почала жити разом рік тому, і з того часу Ана попрощалася зі спокійним сном через постійне хропіння Луїса.

Чоловік не міг повірити, що його хропіння настільки гучне, що заважає спати. Дівчина тут же вирішила це довести - стала записувати ці жахливі звуки на диктофон. Луїса розсмішили ці аудіозаписи, а Ана знайшла спосіб заробити на його хропінні - вона звернулася до музикантів, які допомогли опублікувати звуки хропіння на Spotify.

Відео дня

Дівчина була здивована, адже ці записи залучили понад 15 тисяч слухачів щомісяця, на цьому вона заробила 32 долари. Найпопулярнішою композицією стала "Легке хропіння".

Курйозні історії у відносинах пар

Раніше дівчина на ім'я Алісія розповіла, що помстилася колишньому коханому, відправивши на його адресу безкоштовні зразки штучного газону.

А пара не могла повірити власним вухам після того, як оператор надіслав їм нередаговане відео з їхнього весілля.

Вас також можуть зацікавити новини: