Чоловікові аплодували в літаку, коли через його скаргу висадили пасажира / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Пасажир літака став свідком жахливої поведінки іншого пасажира по відношенню до двох жінок, які подорожували одні. Після скарги грубіяна вигнали з літака, а решта пасажирів аплодували.

Видання Mirror пише, що свідомий чоловік побачив, як попутник фотографував "красиву молоду жінку", яка йшла по проходу до свого місця. Спочатку він подумав, що пара подорожує разом, але коли вони не впізнали один одного, у чоловіка виникли підозри. Потім він побачив, як той самий хлопець сфотографував іншу жінку, яка також подорожувала сама, і вирішив вжити заходів, попередивши стюардесу про дивну поведінку чоловіка.

"Я був у передньому ряду, коли ми сідали на п'ятигодинний внутрішній рейс. Я помітив, що хлопець, який знаходиться на ряду далі, зробив фотографію милої молодої жінки, яку я прийняв за члена сім'ї чи друга, але коли вона пройшла, вони не впізнали один одного. Приблизно через хвилину він зробив це знову з іншою молодою жінкою. Я запитав його: "Ти з нею?", але він проігнорував мене, закрив телефон і повернувся так, щоб я не міг нічого побачити. Після того, як черга на посадку зменшилася, я написав записку стюардесам, щоб повідомити про ситуацію, і передав її. Бортпровідниця прочитала мій нерозбірливий почерк, після чого подякувала і пішла. Через 15 хвилин підійшла жінка і тихо запитала, чи не я написав записку. Я відповів "так", і вона сказала хлопцеві піти з нею і взяти свій багаж", - розповів пасажир літака.

Відео дня

Що сталося з "фотографом", він не знає, але на борту його більше не бачили.

Коментатори похвалили чоловіка за "активність" та правильні вчинки. Один з користувачів соцмереж написав: "В аеропортах одні з найжахливіших і неуважних людей. Не всі, але їх достатньо, щоб я боявся до них підходити. Молодець, що проявив ініціативу".

Ще один користувач додав: "Молодець! Багато людей на вашому місці завмерли б і не знали, що робити, навіть якби вони відчували те ж, що і ви. Я також сподіваюся, що це набуде розголосу, щоб допомогти іншим скласти план і вжити заходів, якщо вони коли-небудь опиняться в подібній ситуації".

Раніше УНІАН писав, що бортпровідниця розповіла, які три звички пасажирів найбільше зводять з розуму персонал літаків.

Вас також можуть зацікавити новини: