Чоловік був вражений, коли дізнався справжнє ім'я своєї дівчини через 2 роки стосунків / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Чоловік відчув присмак зради після того, як випадково дізнався справжнє ім'я своєї дівчини лише після 2 років стосунків. Про болісні відчуття він розповів на форумі Reddit.

Як виявилося, таємниця була пов'язана з дивною традицією її родини - в сім'ї його коханої сталося одразу три трагедії з іменами, пише Mirror

Чоловік розповів, що упродовж двох років називав свою дівчину "Лоз", тоді як по-справжньому її звуть "Лор'рін". Правду вдалося розкрити неочікувано, коли він побачив нове водійське посвідчення дівчини з "коректним" ім'ям.

Відео дня

"Мені різонуло око, що її ім'я насправді пишеться як Лор'рін (Lawr'ryn)", - написав він. 

Згодом він виявив, що в родині Лоз є традиція давати дітям унікальні імена.

"Її батьки ставали справжньою загрозою, коли йшлося про те, як назвати дитину", - зазначив він.

До прикладу, молодшу сестру Лоз по-справжньому звали "Пер'cей" (Pur'see), хоча на всіх листівках, у соціальних мережах тощо вона вважала за краще представлятися просто як Персі.

Прокляття з апострофом в іменем зміг уникнути лише старший брат Лоз - Деніел. Однак їхні батьки теж не обділили його увагою, неправильно записавши йому ім'я (замість Daniel він став Dhaniyel - УНІАН).

На форумі Reddit ця історія набрала чимало жартівливих коментарів. Один користувач назвав це "потрійною трагедією однієї сім’ї". 

Інший коментатор навіть подякував чоловіку, що він пожертвував стосунками, щоб розкрити ці дивні імена. "Дякую, що зруйнував ваші стосунки, щоб опублікувати ці жахливі імена", - вказав він. 

Інший користувач Reddit пішов ще далі:

"Я б принаймні зробив генетичні тести, щоб переконатися, що вона не може передати цей заскок дітям", - зазначив він.

Жінка дала доньці ім'я, яке ніхто не може вимовити

Раніше на формі Reddit особистою історію щодо імені дитині розповіла молода мама. За її словами, вона назвала доньку ім'ям, яке мало хто здатний вимовити. Вже після того, що наробила, вона задумалася про дискомфорт дитини - яку чудасію з ім'ям викинула жінка.

Вас також можуть зацікавити новини: