Дівчина 'спалила' коханого на зраді за день до відпустки: помста була оригінальною (відео)

Дівчина дізналася про зраду свого коханого перед спільною подорожжю і вирішила йому помститися. 

Про свій план помсти дівчина з нікнеймом @iknow_girl розповіла в TikTok. Поки пара відпочивала в Європі, дівчина фотографувала хлопця, тримаючи на його фоні кольорові листки з із хештегом "Я знаю".

"Я знаю, що ви всі хочете почути історію про те, як я дізналася про зраду свого хлопця за день до того, як ми вирушили у подорож Європою", - йдеться у підписі до її першого з вісім відео TikTok.

Вперше вони познайомилися через популярний застосунок для знайомств Bumble. Впродовж п'яти місяців пара мала стосунки на відстані, але через півроку хлопець освідчився їй у коханні.

Закохані вирішили жити разом. Втім, перед цим чоловік полетів у Колумбію зі своїм другом.

"Я навіть не знала, що це початок кінця наших стосунків... Він справді змусив мене відчути, що мене дуже люблять і цінують", - зізналася вона.

Втім, згодом з'ясувалося, що подорож у Колумбію була спланована з єдиною метою - таємно зраджувати коханій. Дівчина зазначила, що усі таємниці рано чи пізно буде розкрито. Про зради вона дізналася за день до спільної подорожі Європою.

Спершу дівчина вирішила відмовитись від подорожі, але опанувала емоції, адже за усе вже заплатила. Зрештою вона вирішила летіти і не розповідати йому те, що знає.

Зраджена дівчина сказала своєму хлопцю, що планує зробити ролик з їхньої подорожі, і кожна картка описуватиме щось приємне, що він зробив для неї. Насправді вона змонтувала мініфільм про його невірність.

В одному з відео вона показала фотографію свого хлопця в Лондоні поруч із листком із написом: "Після цієї подорожі я розлучаюся з ним".

У наступному відео вона детально розповіла про наслідки їхньої поїздки. Дівчина повернулася до США сама, а її тодішній хлопець вирішив відвідати інші країни Європи без неї.

"Коли я повернулася додому, я надіслала йому спільне фото разом із дуже довгим повідомленням про те, що я його кидаю. Зрештою він залишив мені 30-секундне аудіоповідомлення у Snapchat з вибаченнями", - розповіла дівчина.

Після того, як її відео стало вірусним, обліковий запис жінки в TikTok заполонили прихильники, які хвалили її за те, як вона впоралася з ситуацією.

  • "Ти така зріла і впоралася з цим у мільйон разів краще, ніж могла б я. Мені дуже шкода, і я сподіваюся, що бумеранг до нього повернеться",
  • "Це божевілля, що люди ходять по цій землі без співчуття чи турботи про інших. Сподіваюся, у вас все добре, і ви зможете пережити це",
  • "Він огидний, і я переконана, що він був неймовірно невпевненим у собі і зробив все це дарма", 

- пишуть коментатори під відео.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як жінка витончено помстилася пасажирці літака, яка відмовився помінятися місцями, щоб вона сиділа зі своїми дітьми.

Вас також можуть зацікавити новини: