Раніше Процишин зробив кавер про Авакова, у день відставки Авакова ця пісня "розійшлася" у мережі / Скріншот з відео

У мережі "завірусився" кавер відомого українського блогера Богдана Процишина на пісню Rasputin гурту Boney M. Ця версія композиції присвячена Арсену Авакову, який 13 липня написав заяву про відставку з посади міністра внутрішніх справ.

"Після того, як Диявол придумав диско, він довго не міг придумати нічого нового... а потім зібрався з силами і придумав українську поліцію", - йдеться у підводці до роботи Процишина на Youtube.

Кавер виконано англійською мовою. Кліп супроводжується українськими субтитрами, що подекуди дуже далекі від тексту англійською. Процишин пригадує Авакову справу Шеремета та інцидент з мостом Метро в Києві, та й просто іронізує над "вічним" головою МВС:

"В день, коли настане Судний день

Людство зникне з цього темного та самотнього Всесвіту,

Зникне все життя, помруть багаті і бідні.

Та залишиться Аваков на мосту Метро!".

Відставка Авакова: що потрібно знати

Сьогодні, 13 липня, Аваков заявив, що подав заяву про відставку з посади глави МВС.

Читайте такожЯкщо Монастирський стане главою МВС, його місце в Раді посяде маловідомий сумчанин - журналіст

"Дякую команді МВС за роки спільної праці. Дякую кожному офіцеру, рядовому і службовцю. Маю честь!" – прокоментував Аваков.

Президент Україна сьогодні запропонував фракції СН призначити на посаду міністра МВС нардепа від СН, голову Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського.

Голосування за відставку Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ планується у четвер, 15 липня, а у п’ятницю, 16 липня, парламент може призначити на цю посаду Монастирського.