Жінка розкрила зраду чоловіка з "Наташею", випадково зазирнувши у святкову листівку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Для жінки світ пішов шкереберть після того, як вона випадково зазирнула в листівку до Дня батька, шукаючи, щоб цікавого почитати.

Виявилося, що її чоловік упродовж тривалого часу зраджував їй з коханкою "Наташею". Йдеться про історію жінки, яка представилася "Беліндою" на британському форумі Kidspot. Там вона розповіла основні моменти розкриття підступної зради.

За словами Белінди, вона підбирала собі щось для читання, й розгорнувши чергову книгу, побачила лист. В ньому її чоловіка Едді привітів зі святом Дня батька хлопчик, народжений потайки з коханкою "Наташею". 

Відео дня

"Моєму татові, вітаю з Днем батька, з любов'ю від Нейта", - йшлося в листівці.

Для Белінди це стало справжнім шоком. Вона вважала, що її коханий рідко буває вдома, бо сумлінно працює: він часто був у роз'їздах, але після тривалої відсутності, зазвичай, проводив по 6-8 днів підряд вдома.

Пара виховувала двох спільних доньок, між ними існував певний рівень довіри і Белінда вважала, що вони все ще кохають один одного, згадала жінка у розповіді.

Спершу вона навіть подумала, що цю книгу міг позичити чоловікові хтось із друзів, але все ж вирішила запитати в Едді про це особисто. "Мій інстинкт підказував мені, що в цьому слід розібратися", - зазначила Белінда. 

Однак замість виправдань та слів про те, що сталася помилка, Едді поховав їх відносини зізнанням, що насправді, коханкою є саме Белінда.

"Виявилося, що він крутив роман зі мною!", - розповіла вона. 

З'ясувалося, що Едді перебуває у відносинах з Наташею вже понад 10 років й зараз буквально живе "на дві родини", жонглюючи партнерками, які проживають у різних містах. 

Після розкриття зради Едді зробив свій вибір не на користь Белінди. Він заявив, що йому слід потурбуватися про відносини з іншим партнером, пообіцяв, що не забуде про спільних доньок, та чкурнув геть, залишивши Белінду "спустошеною". 

Врешті, жінка вирішила, що інша сторона має теж знати, що взагалі-то в Едді є ще одна родина: "Щоб вона зрозуміла, з яким чоловіком живе".

Жінка заявила, що збирається написати Наташі на Facebook й надіслати спільне з Едді та їхніми доньками фото.

Чоловік розкрив зраду коханою через Google

Нагадаємо, нещодавно мережу вразило ще одне викриття зради: в тій історії в негарному світлі постала жінка, яка зрадила чоловіку та не змогла виправдатися, коли він показав їй "залізні" докази від Google. Історія сталася в Перу, як саме вдалося розкрити інтим з іншим, читай тут

Вас також можуть зацікавити новини: