колаж УНІАН, фото depositphotos.com, nypost.com

Жінки, які зраджують своїм партнерам, знайшли нову хитру тактику приховування доказів. Цей трюк використовують більше людей, ніж ви думаєте. 

Експертка зі стосунків Джана Гокінг розкрила, яка підступна хитрість допоможе ніколи "не спалити" листування з коханцем. 

"Почніть зберігати номер свого коханця під ім’ям основного чоловіка. Він не буде перевіряти власні повідомлення", – написала жінка. 

Відео дня

У колонці для Daily Mail Australia Джана поділилася власними прийомами пошуку доказів того, що ваш партнер зраджує. Вона зазначила, що все більше і більше людей використовують WhatsApp, щоб приховати свої романи від партнерів. 

Тим, хто підозрює партнера в зраді, Яна порадила уважно переглядати повідомлення. Вона попередила, що не варто не пропускати чати від людей однієї статі, оскільки "більшість людей ховають своїх коханців під іншим іменем". 

Також Джана порадила перевірити трафік даних своїх партнерів, який зберігається в налаштуваннях WhatsApp, щоб дізнатися, з ким вони спілкувалися найчастіше. 

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що чоловік вигнав свою кохану з дому та розірвав семирічні стосунки з нею через одне повідомлення у її телефоні. Він загубив свій телефон, тому скористався гаджетом дівчини, щоб знайти його. Розблокувавши смартфон, він побачив відкрите листування коханої з її колишнім. Останнє повідомлення свідчило про зраду.

Вас також можуть зацікавити новини: