Жінка втратила будинок, освіту та семирічні стосунки через одне повідомлення: у чому річ

Чоловік вигнав свою кохану з дому та розірвав семирічні стосунки з нею через одне повідомлення у її телефоні.

Як розповів відчайдушний чоловік у Reddit, він загубив свій телефон, тому скористався гаджетом дівчини, щоб знайти його. Розблокувавши смартфон, він побачив відкрите листування коханої з її колишнім. Останнє повідомлення свідчило про зраду.

Чоловік був вражений підлим вчинком жінки, з якою мешкав під одним дахом та хотів побратися. Він змінив замки у будинку та розірвав стосунки.

Відео дня

"У будь-якому випадку, замість смутку та розбитого серця це просто розлютило мене. Розлютило, що я так багато вклав у ці стосунки та жінку, яка, як я думав, стане матір’ю моїх майбутніх дітей. Тож я змінив замки. Наступного дня, поки вона була на навчанні, я зібрав її речі та залишив на вулиці. Я більше ніколи не хочу її бачити чи розмовляти", - розповів чоловік.

Ба більше, чоловік "підтримував" свою дівчину, коли вона здобувала медичний ступінь, і допомагав фінансово. Після зради він припинив платежі. 

З чоловіком зв’язалися як його сім’я, так і його партнерка. Всі благали його не руйнувати їхні семирічні стосунки. "Вони кажуть, що вона зробила, неправильно, але це не причина руйнувати 7+ років стосунків. Крім того, вони кажуть, якщо я її вижену, вона буде змушена кинути університет і перекреслити роки навчання", - пише чоловік.

Коментатори були твердо на боці чоловіка. Багато з них зауважують, що ці стосунки зруйнував не він, а зрада його дівчини.

Нагадаємо, що раніше чоловік знищив свій щасливий шлюб за 48 годин через один тест ДНК. Тепер діти ненавидять його за це.

Вас також можуть зацікавити новини: