Експерт поділилися хитрим трюком з ключами від авто, який може врятувати життя / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Експерт з автомобілів розкрила маловідомий трюк з ключами для авто. Така хитрість допоможе жінкам залишатися в безпеці під час водіння.

Tiktoker Chequanxiaoqiao пояснила, що потрібно одночасно натиснути і утримувати кнопки блокування та розблокування протягом п'яти секунд. При цьому включається настройка, при якій замикаються всі двері, крім передніх дверей з боку водія.

Після цього, якщо при поверненні в машину треба натиснути кнопку розблокування, відкриються тільки водійські двері.

Відео дня

"Дівчата, які часто їздять самі, обов'язково встановіть цю функцію. Дістаньте ключі від машини, одночасно натисніть кнопку блокування і кнопку розблокування на ключі. Тримайтеся 5 секунд. Успішно налаштована функція відкриття тільки лівої передньої двері. Натисніть кнопку розблокування ще раз, можна відкрити тільки головну водійські двері, інші 3 двері відкрити неможливо", - розповіла експертка.

Крім того, вона пояснила, як завести машину, якщо брелок з батарейками розряджається. За її словами, у багатьох сучасних автомобілях в рульову колонку вбудований "аварійний" датчик, який враховує цю ситуацію.

Необхідно помістити брелок на рульову колонку прямо під індикатором і натискати кнопку запалювання, утримуючи педаль гальма.

Раніше УНІАН повідомляв, що механік з 55-річним стажем Скотті Кілмер назвав маловідому кнопку авто, яку завжди потрібно натискати перед поїздкою.

Вас також можуть зацікавити новини: