Знайдіть їжака на фото / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Оптичні ілюзії бувають різних рівнів складності - з деякими здатен впоратися будь-хто, а от над деякими доведеться "попотіти".

Сьогоднішня ілюзія змусить вас бути максимально уважними та спостережливими. На фото нижче ви побачите білого вола та овець, які пасуться у полі. Десь серед  них сховався маленький їжачок, якого і потрібно відшукати.

На пошук дається всього 10 секунд, однак за цей час впоратися зможуть лише гострозорі любителі оптичних ілюзій. Радимо встановити таймер, щоб точно знати, скільки часу вам знадобилося на пошук.

Відео дня
фото УНІАН

Якщо не вдається помітити тваринку, то спробуйте наближати частини фотографії, які здаються вам "підозрілими". Правильну відповідь ви зможете побачити нижче.

Де сховався їжак?

Знайти маленького хижака можна у правій нижній частині фото - просто біля вола. Він замаскувався серед трави.

фото УНІАН

Інші фотоілюзії та загадки:

Раніше ми пропонували читачам незвичайну оптичну ілюзію з пошуку по фото. Цього разу вам треба знайти на фото качку, яка дуже відрізняється від своїх сородичів. Спробуйте просто зараз.

Також УНІАН публікував математичну задачку, яка під силу лише людям, які не прогулювали алгебру. В мережі люди не змогли дійти до однієї відповіді на неї.

Вас також можуть зацікавити новини: