Цей простий рецепт розрахований на 8 членів сім'ї.
Гарячий шоколад — це напій, яким люблять насолоджуватись, згорнувшись калачиком на дивані в холодний дощовий день. В осінньо-зимовий період холодна дощова погода не є чимось несподіваним.
Як повідомляє Express, відомий шеф-кухар Джеймі Олівер поділився своїм прости рецептом гарячого шоколаду. Він дуже легко робиться і його вистачить на всю родину.
Для приготування 8 порцій беремо:
Також він додавав 2 ст. л гарячого шоколаду Horlicks. Це шоколадно-солодовий порошок, який роблять у Британії, використовуючи пшеницю та ячмінь. Він не має у складі барвників, штучних підсолоджувачів та ароматизаторів. Ймовірно, його можна замінити якимось іншим готовим гарячим шоколадом, який можна знайти у магазині свого міста чи села.
У велику каструлю налийте молоко і майже доведіть до кипіння на середньому вогні. У окрему ємність помістіть всі інші інгредієнти, шоколад натріть на тертці. Далі ретельно перемішайте. Дуже зручно помістити все це у банку і струсити, щоб інгредієнти змішались.
Ложкою викладайте цю шоколадну суміш у гаряче молоко. Ретельно перемішайте і залиште кипіти на кілька хвилин. Розлийте його по кухлях і насолоджуйтеся. За бажанням додайте трохи зефіру. За словами Джеймі, цей напій має густу, майже тягучу структуру.
Олівер поділився швидким рецептом пухнастих млинців. Він наголошує, що ця страва вийде у кожного і не займе багато часу. Також шеф розповідав як приготувати омлет без молока та вершків.
Крім того, Олівер розкрив єдиний спосіб "ідеального" приготування яйця пашот.