Ці млинці вийдуть у кожного / фото ua.depositphotos.com

Знаменитий британський шеф-кухар Джеймі Олівер поділився швидким рецептом пухнастих млинців. Він наголошує, що ця страва вийде у кожного і не займе багато часу.

Млинці - це один з найпопулярніших сніданків у багатьох країнах. Наразі існує безліч варіантів їхнього приготування. Джеймі Олівер, який розробив багато рецептів за свою кар'єру шефа, поділився секретом своїх млинців.

"Дозвольте мені дати найсмачніший рецепт пухнастих товстих млинців, який такий простий... Через одну хвилину ви отримаєте гарний, пухнастий, розкішний млинець, готовий до того, щоб його можна було приймати як солодким, так і солоним", — заявив кухар у ролику, опублікованому на його YouTube-каналі.

Для приготування беремо:

  • яйця - 1 велике;
  • молоко - 1 чашка (237 мл);
  • борошно - 1 чашка (125 г);
  • розпушувач - 2 ч.л.
  • морська сіль - дрібка.

У своєму рецепті Джеймі використовує спеціальну суміш - борошно, яке вже продається з розпушувачем у складі. Ми адаптуємо рецепт і додаємо цей інгредієнт самі.

Для приготування тісто у мисці збийте до однорідності всі інгредієнти. Олівер наголошує, що нічого страшного, якщо у вас трохи більше чи трохи менша чашка, ніж у нього, оскільки головне, щоб молоко та борошно додавались в одному об'ємі.

За бажанням у тісто можна додати чорницю. Смажити треба на середньому вогні з додаванням олії. Перед подачею млинці можна полити солодким йогуртом.

Інші кулінарні поради від шеф-кухарів

Раніше УНІАН розповідав про осінній торт від Джеймі Олівера та як приготувати омлет без молока та вершків за порадою цього шеф-кухаря.

Відомий пекар Клер Саффітц придумала найкращий шоколадний торт за версією The New York Times. Також ми розповідали, як зробити ваше шоколадне печиво незабутнім.

Вас також можуть зацікавити новини: