Колаж УНІАН / фото Bright Side

Перевірте свій рівень IQ менш ніж за 10 секунд, спробувавши визначити, хто з цих людей є чоловіком дівчини. Нову головоломку оприлюднив портал JagranJosh.

Перед вами малюнок, на якому зображено трьох молодих людей. Двоє з них одружені. Вам необхідно з'ясувати, хто є парою. Якщо впораєтеся за 7 секунд, то можете бути певні, що володієте дуже високим рівнем інтелекту.

Готові? Встановіть таймер на 7 секунд, а потім починайте. Не забувайте, що вирішення цієї задачки потребує задіяння логічного мислення.

Відео дня
фото Bright Side

Ця головоломка під силу дуже уважним людям, які мають гострий зір та "натренований" мозок. Якщо ви не вперше беретеся за задачку такого штибу, то дуже швидко знайдете чоловіка.

Перевірити свою відповідь ви можете нижче - ми опублікуємо правильне рішення розумової головоломки.

Рішення задачки:

Ви могли помітити, що з кишені жінки стирчить мобільний телефон. Якщо уважно придивитися, то на заставці в неї встановлено змінок її чоловіка. Таким чином, її чоловіком є хлопець, який який стоїть з правого боку малюнка.

Інші головоломки:

Раніше ми публікували задачку, в якій треба визначити власника собаки, якого лишили на вулиці.

Також спробуйте свої сили у рішенні оптичної ілюзії з поросятами - вам треба лише за 15 секунд відшукати всіх тваринок на картинці.

Вас також можуть зацікавити новини: