Впорайтеся швидко з головоломкою, на якій зображені поросята / колаж УНІАН з фото Bright Side та 062.ua

Саме час перевірити себе на кмітливість і водночас розвинути свою уважність - це можна зробити, попрацювавши над головоломкою з поросятами.

Ця оптична ілюзія опублікована Bright Side. На малюнку за 15 секунд потрібно знайти всіх поросят, йдеться на jagranjosh.com. За його даними, лише люди з високим IQ (коефіцієнт інтелекту) зможуть знайти всіх тварин за вказаний час.

Ви можете витратити значну частину часу, розглядаючи на картинці тварин, яких чітко видно, - спробуйте не припускатися такої помилки.

Відео дня
Якщо ви швидко впораєтеся з головоломкою, то у вас високий IQ / малюнок Bright Side

Швидко проаналізуйте малюнок, порахуйте найбільших поросят, а потім блискавично визначте кількість і тих тварин, на яких спершу не звернули увагу. Не нервуйтеся, якщо не вкладаєтеся у часовий ліміт.

Тепер ми пояснимо вам, скільки тварин знаходилося у різних рядках малюнку. Якщо бути дуже уважними, то у першому рядку головоломки ви побачите шість поросят, у другому - сім, а у третьому - шість.

Якщо ви швидко впораєтеся з головоломкою, то у вас високий рівень інтелекту / малюнок Bright Side

Ось яка химерна оптична ілюзія була опублікована раніше

До Хелловіну 2023 опублікували оптичну ілюзію, на якій серед гарбузів з різними гримасами потрібно було знайти череп.

Завдання потрібно виконати за 15 секунд. Зазначалося, що так швидко помітити захований предмет здатні лише люди, які мають чудовий зір.

Вас також можуть зацікавити новини: