Знайдіть ліниву жабу - у вас є 5 секунд / колаж УНІАН з фото Małgorzata Kwaśnik/Pixabay та Flickr/Orinoquia Cambio Climático

Надзвичайно складна головоломка з качкою на водоймі під силу лише насправді талановитим людям, - тим, які наділені потужною уважністю та мають дуже гострий зір.

На виконання завдання дається лише 5 секунд - за цей час потрібно знайти ліниву жабу. Зверніть увагу, що є "пастка" - купа часу може піти на те, щоб роздивитися величезну кількість риб, які є біля качки.

Намагайтеся оминути цю пастку і якомога швидше знайти жабу. Коли будете готові - вмикайте секундомір на якомусь гаджеті й шукайте ліниву тварину.

Відео дня
З'ясуйте, де на зображенні знаходиться лінива жаба - у вас є лічені секунди / колаж з фото УНІАН

Спробуйте дуже швидко охопити поглядом зображення, визначити місця, де може перебувати жаба, а вже потім їх дуже уважно роздивлятися. Найбільша проблема у тому, що на це все у вас є лічені мілісекунди.

Цілком можливо, що потрібно буде зробити не одну спробу, щоб знайти місце, в якому була жаба. Якщо не здастеся - доведете самому ж собі, що точно маєте талант.

Якщо готові дізнатися, де була тварина, - ми покажемо правильну відповідь прямо зараз.

Жаба знаходилася у верхній частині головоломки / колаж з фото УНІАН

    Не пропустіть - опублікована унікальна свіжа оптична ілюзія з хитрою ящіркою

    На зображенні відразу впадає в очі гриб, але розшукати потрібно ящірку.

    На виконання цього завдання потрібно витратити лише 7 секунд. Якщо ви не розгубитися, зможете сфокусувати свою увагу й впораєтеся з оптичною ілюзією вчасно - то можете вважати себе унікальною людиною.

    Вас також можуть зацікавити новини: