Більшість людей не зможуть вчасно зрозуміти, що зі знімком не так / колаж з фото neuronus.com та УНІАН

Ви, можливо, маєте гостріший розум, аніж у 98% людей, - перевірити це можна простим способом. Необхідно уважно роздивитися фотографію, на якій на фоні снігу зображені собаки, й дуже швидко зрозуміти, що ж на знімку не так.

Унікальним розумникам знадобиться 8 секунд для того, щоб зрозуміти, який саме "прокол" є на знімку. Подивіться на фото дуже уважно, "увімкніть" логіку й спробуйте зрозуміти, у чому ж саме річ. Перед тим, як ви увімкнете зворотний відлік часу, ми дамо вам невеличку підказку - будьте дуже уважні до деталей та мисліть раціонально. Можливо, варто уявити себе детективом чи фізиком.

Спробуйте за 8 секунд зрозуміти, що не так на фотографії-головоломці / колаж з фото УНІАН

Кількість часу, відведена на виконання завдання, могла вже спливти, а ви, можливо, ще не маєте варіантів відповіді. У такому разі варто ще раз засікти час та після роздумів сформулювати відповідь на завдання, яку ви вважаєте правильною.

Відео дня

Зараз ми пояснимо вам, що ж на головоломці не так, а ви зрівняєте правильну відповідь з тією, до якої дійшли власним розумом. 

На знімку неправильно зображено одну із тіней / колаж з фото УНІАН

Тінь від собаки, зображеної на передньому плані, падає ліворуч. Водночас тінь пса на задньому плані зображена праворуч. Такого у природі бути не може - тіні об'єктів, які знаходяться поруч в один і той самий час доби, мають падати в один бік, звичайно, якщо на це не вливають якісь сторонні об'єкти, розміщені вгорі.

Така оптична ілюзія для обраних вже була опублікована

На передньому плані зображення всі відразу помічають слона, але тільки справжній Шерлок розшукає захованого кабанчика за 10 секунд.

Не витрачайте час на розглядання слона й не відривайтеся на те, щоб слідкувати за часом. Сконцентруйте увагу на пошуках і тоді ймовірність успішного виконання завдання значно зросте.

Вас також можуть зацікавити новини: