Фітнес-тренерка розкрила правильну техніку ходьби для схуднення

Це дасть вам змогу худнути на півкілограма на тиждень.

Дослідження показали, що люди, які проходять від 10 000 до 12 000 кроків на день, мають нижчий індекс маси тіла та відсоток жиру в організмі. Водночас, пише NY Post, існує техніка ходьби, яка дозволить вам скидати зайві кілограми ще швидше.

Так, фітнес-тренерка Деніз Міклас рекомендує додавати 30-60-секундні інтервали швидшої ходьби кожні 3-5 хвилин, а потім 30-секундну прогулянку для відновлення, і це дасть вам змогу худнути на півкілограма на тиждень.

Носіння важких предметів або ходьба в гору можуть допомогти вам швидше досягти своїх цілей у фітнесі, додала вона.

"Інтервальне тренування продовжить спалювати більше калорій після тренування через фізіологічний ефект, званий надлишковим споживанням кисню після тренування або EPOC", - пояснила Міклас.

Незалежно від того, практикуєте ви інтервальні тренування чи ні, ходьба є ефективною стратегією зі зниження ваги, що має переваги для здоров'я, як-от зниження артеріального тиску, поліпшення настрою, збільшення міцності кісток і поліпшення травлення.

Тімоті Бернетт, викладач кінезіології в Університеті штату Орегон-Каскадс, розповів, що в середньому люди втрачають близько 100 калорій на 1,5 км, незалежно від того, біжать вони марафон чи йдуть неквапливо.

"Середня людина" в цих дослідженнях - це чоловік, який важить 68 кілограмів", - пояснив він. - "Якщо ви важите більше за це значення, ви спалюватимете понад 100 калорій на годину, а якщо ви важите менше, вам доведеться йти далі, щоб спалити таку саму кількість калорій. Що більше ви важите, то більшу масу вам доводиться переміщати, а це означає, що ви спалюєте більше калорій".

Раніше ми писали про чоловіка, який зміг схуднути на 36 кілограмів, виконуючи всього одну просту вправу - стрибки через скакалку.

Вас також можуть зацікавити новини: