Фітнес-тренер назвав вправу №1 для схуднення / фото pixabay.com

Коли справа доходить до схуднення, не всі вправи однакові, і пошук правильних може вплинути на успіх у досягненні цілей по зниженню ваги.

Американський фітнес-тренер Ментус назвав найефективнішу вправу №1, яка може підштовхнути до зниження ваги і змінити підхід до фітнесу, пише Eatthis. За словами Ментуса, це силова ходьба. "Силовою ходьбою можна займатися де завгодно, ніякого обладнання не потрібно, і все, що потрібно - це хороше взуття для ходьби", - сказав фахівець. "Ходьба викликає невеликий знос тіла, а це означає, що ви можете швидко відновитися і щодня здійснювати тривалу прогулянку. Така повторюваність означає, що ви спалите більше калорій протягом тижня", - пояснив він.

Хоча загальна кількість калорій, спалених під час ходьби, може бути меншою, ніж при більш інтенсивних тренуваннях, силова ходьба забезпечує більш стійкий підхід до контролю ваги, не надто напружуючи суглоби та м'язи. 

Відео дня

"Ходьба приводить ваш пульс в зону, де жир є основним джерелом енергії", - пояснює Ментус. "Це означає, що більша частина калорій, спалених під час прогулянки, буде надходити з жиру. Таким чином... замість спалювання вуглеводів ваше тіло буде охоче спалювати жир".

"Робіть принаймні 30-хвилинну прогулянку щодня", - рекомендував Ментус. "Однак, якщо ви хочете схуднути, я пропоную зробити дві 30-хвилинні прогулянки: одну вранці і одну вдень або ввечері. Якщо 30 хвилин здається вам занадто довгими, почніть з 10-хвилинної прогулянки і спробуйте ходити кілька разів на день, поки не зможете спокійно ходити 30 хвилин, не зупиняючись".

Для ефективного тренування силової ходьби, спрямованої на схуднення, Ментус рекомендує починати з швидкої п'ятихвилинної розминки. Після цього проведіть 20 хвилин силової ходьби в темпі, що підтримує підвищену частоту серцевих скорочень. Зробіть п'ятихвилинну паузу і поступово знижуйте темп. Не соромтеся додавати в прогулянку кілька пагорбів або нахилів, щоб збільшити інтенсивність і спалити більше калорій. Дотримання цієї щоденної програми силової ходьби допоможе досягти цілей щодо зниження ваги, одночасно покращуючи здоров'я серцево-судинної системи і фізичну форму.

Новини про схуднення

Нещодавно стало відомо, що жінка сиділа на кето-дієті 5 років, а потім кинула через несподівані наслідки.

Також названа помилка №1, яку роблять люди, намагаючись схуднути, - це занадто велика увага до цифр на вагах. Зважування може бути щоденним ритуалом, але не можна допустити, щоб цифри тримали вас в полоні або контролювали емоції, кажуть дієтологи.

Вас також можуть зацікавити новини: