Хом'як продає криптовалюту в спеціально обладнаній клітці / скріншот

Хом'як-криптотрейдер на прізвисько Містер Гокс обійшов за прибутковістю компанію відомого у світі інвестора Воррена Баффета Berkshire Hathaway та ARK Innovation.

Як пише Business Insider, гризун "торгує" на криптовалютному ринку, бігаючи у спеціально обладнаній клітці. Таким чином він допомагає господареві з червня 2021 року.

Відомо, що в червні 2021 року власник хом'яка створив для свого вихованця спеціальну клітку з датчиками, підключеними до Arduino Nano. У ній хом'як вибирає конкретну криптовалюту, включаючи біткоїни, Tron, RIPPLE'S XRP та Сardano, й продає її.

Відбувається це так: всередині клітини є "колесо намірів" для вибору криптовалюти та два тунелі "прийняття рішень": через один хом'як "купує" обраний токен на 20 євро, через інший – продає всю позицію.

Читайте такожБританець майнить криптовалюту на енергії з коров'ячого гноюСпостерігати за успіхами гризуна можна в Twitch, в Twitter та на Reddit.

Завдяки випадковим угодам Містера Гокса менше, ніж за три місяці його портфель виріс на 29% (з 390 доларів до 498 доларів). У процентному вираженні прибутковість його угод обійшла індекс Воррена Баффета.

Раніше повідомлялося, як в Індії 13-річний школяр Гаджеш Наїк з міста Панаджі розробив децентралізовані додатки для кріптовалютних інвесторів, одне з яких залучило 7 мільйонів доларів.

Вас також можуть зацікавити новини