Особливої уваги заслуговує "борщ" від Висоцької / скріншоти

Російське телешоу "Їмо вдома!", яке вела Юлія Висоцька, стало смішним трендом в TikTok. Користувачі "відкопали" старі випуски і знайшли там багато цікавого. Виявилося, Висоцька була далеко не найкращим кухарем.

У мережі з'явилося чимало смішних фрагментів. Ведуча готувала "рідкі" сирники і стверджувала, що найголовніше в них - скоринка, яка чомусь пригорала. Також вона "томила" у духовці помідори до стану вугля, але при цьому говорила, що все так і задумано.

"Чим чорніше, тим краще", - стверджувала ведуча.

Крім цього, мережа регоче з піци, яку готувала Висоцька. Вона просто вивалила на пласт тіста хаотично нарізані овочі, після чого засмажила все в духовці і назвала це "їжею богів". 

Також Висоцька готувала перлову кашу, називаючи її "Перлотто". Користувачі не залишили без уваги і те, як вона прикрашала випічку шоколадною глазур'ю. Хаотичні  "мазки" коричневою масою Висоцька пропонувала засипати цукровою пудрою і стверджувала, що все це має "дуже цікавий" вигляд.

Особливої уваги заслуговує "борщ" від Висоцької. Користувачі присвятили цьому рецепту окремі відео. Ведуча запекла буряк до чорного стану, після чого нарізала його соломкою і залила бульйоном. За її словами, це було дуже смачно. "Карамельний" буряк навряд чи має апетитний вигляд.

Реакція мережі на "високу" кухню Висоцької

Користувачі жартують, що ведуча надихає їх на кулінарні експерименти. Адже те, з якою впевненістю вона псує їжу і називає її смачною, вражає. Коментатори пишуть:

  • "Хрючево, просто хрючево, я помер від сміху"
  • "А ми роками дивилися і думали, що вона найкращий кухар"
  • "У дитинстві дивилася це шоу з відкритим ротом, а мама навіть рецепти записувала... Питання: що там можна було записувати?".

Шоу "Їмо вдома!"- що відомо

Кулінарна передача виходила на росТБ з 2003 року. Висоцька була неймовірно популярною, вона видавала книги і регулярно знімала нові випуски свого шоу. Після цього ведуча запускала декілька кулінарних проектів, а шоу "Їмо вдома!" виходило на YouTube аж до 2022 року.

Що Юлія Висоцька говорить про війну

Ведуча і дружина російського режисера Андрія Кончаловського не наважилася критикувати путінський режим і не виступила проти повномасштабної війни, яку країна-агресорка розв'язала в Україні. Однак відомо, що Висоцька переїхала до Італії.

Вона навіть намагалася коментувати в соцмережах позицію Аллу Пугачової, яка відкрито виступає проти Кремля. РосЗМІ стверджували, що ведуча "підтримала антивоєнні ідеї" Примадонни, залишивши під її постом емодзі. 

Вас також можуть зацікавити новини: