Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com

Сім'я жінки розпалася після того, як вона вирішила назвати сина ім'ям, яке було в її родині з 1800-х років. Історію публікує The Mirror.

Жінка розповіла користувачам Reddit, що в її сім'ї з 1800-х років усім первісткам дають ім'я Гейлорд. Це спричинило сварки не лише з її чоловіком, а й з усією його родиною. Вона скаржиться, що розбита, оскільки це дуже важливо для її рідних.

"Мене звуть Гейлорд. Я розумію, повірте мені, я знаю, що більшість людей ненавидять це ім'я. Саме тому я змогла обговорити з батьками, бабусею і дідусем, що в повсякденному житті мене називатимуть Гейл, щоб не мати справу з хуліганами. Їм дуже не сподобалася ця ідея, але я вмовила їх, і вони погодилися і, здається, не дуже на це образилися", - написала вона.

Відео дня

За словами авторки історії, зараз суспільство стає більш толерантним, і упередженість щодо цього імені може з часом зникнути. "Коли суспільство перестане бути таким незрілим у цьому питанні, він зможе почати використовувати повне ім'я", - говорить жінка. 

Вона пояснила, що сказала чоловікові, що у свідоцтві про народження їхнього сина буде ім'я Гейлорд, але вони будуть називати його Гейл. Він спочатку погодився, однак пізніше сказав, що сприйняв це як жарт. Зараз він не хоче про це навіть чути.

Крім того, родичі чоловіка "переслідують" її, звинувачуючи в тому, що вона обрала "образливе" ім'я для дитини. "Вони дали мені список дозволених імен, ніби я дитина, і це мене неймовірно ображає. Вони не мають права давати ім'я моїй дитині за мене. Я не думаю, що у мого чоловіка були б такі проблеми, якби його сім'я не пхала свого носа, куди не слід, адже ще рік тому у нього не було з цим проблем. Що сталося з повагою до старших і традицій? У його сім'ї немає традицій давати імена, тож це має бути в моїй родині, яка має їх дотримуватися. Як можна було очікувати, що я порушу багатовікову сімейну традицію?" - написала вона.

Більшість коментаторів стали на сторону її чоловіка, порадивши вибрати інше ім'я дитині. "Я працюю з дітьми молодшого віку, і це жахлива ідея. Вибачте, але ні. Ні в якому разі не називайте свою дитину Гейлордом у будь-якій формі чи манері", - прокоментувала одна людина.

Інші історії з незвичними іменами:

Раніше вагітна жінка поскаржилася, що вибір імені для дитини спровокував серйозну сварку з її сестрою.  

А інша користувачка мережі розповіла, що обрала для доньки ім'я, яке ніхто не може правильно вимовити

Вас також можуть зацікавити новини: