Жінка знайшла ідеальне ім’я для дитини, але її сестра проти / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Вагітна жінка вибрала ім'я для своєї дитини, але це спричинило суперечку з її сестрою, яка вкрай незадоволена вибором майбутньої мами і змушує її змінити свій вибір.

Як пише Mirror, жінка на одному з форумів розповіла, що вони з чоловіком нещодавно обговорювали імена, і хоча в якийсь момент вони схилялися до Елліота, їм більше подобається ім’я Олівер. На жаль, її сестру дратує навіть думка про те, щоб назвати їхнього сина таким іменем.

Виявляється, племінника нареченого її сестри звуть Олівер, і вона "дуже засмучена" тим фактом, що у дітей будуть однакові імена.

Відео дня

"Моя сестра не хоче, щоб я називала нашу дитину Олівер. Коли я сказала про ім’я та про те, що "Оллі" було б милим прізвиськом, вона сказала: "Так, наречений теж думав про це, але прізвисько не прижилося", - пояснила жінка.

Вона зазначила, що їхні батько й мати рано померли, тому сестра замінила їй матір, але через це "вона дуже самовпевнена та контролююча".

Більшість коментаторів підтримали жінку, зазначаючи, що її сестра поводиться нерозсудливо, оскільки це не рідкість, коли члени сім’ї мають однакові імена. "Може бути двоє дітей з однаковими іменами, і світ продовжуватиме обертатися", - заявив один з коментаторів.

Ще один коментатор додав: "Племінник нареченої вашої сестри. Яке саме це має значення для вас? Це також може бути кіт вашого сусіда".

Водночас деякі коментатори зазначали, що давати синові таке поширене ім’я було б не дуже гарною ідеєю. 

Проблеми з вибором імені

Ось історія про чоловіка, який обрав дивне ім'я для свого сина. Його друг хоче відговорити майбутнього тата, бо стурбований благополуччям дитини в майбутньому. 

А інша жінка обрала для доньки ім'я, яке ніхто не може вимовити. 

Вас також можуть зацікавити новини: