Названо ім'я для хлопчиків, яке виходить з моди / фото pixabay.com

Названо ім'я для хлопчиків, яке раніше було дуже популярним вибором серед міленіалів, а зараз практично вимерло. Таким ім'ям тепер рідко називають малюків, пише Mirror.

Зазначається, що це ім'я помітно втрачає популярність серед батьків у всьому світі, а у Великобританії може навіть зникнути.

Йдеться про ім'я Кіран. На думку фахівців, це ім'я - "класика тисячоліття", але від нього втомилися. Згідно таблиці імен BabyCentre, у поточному році ім'я Кіран опустилося на 81 позицію і займає 633-е місце у списку найпопулярніших імен.

Відео дня

"Імена, як правило, виходять з моди після того, як вони деякий час були стильними. Часто це можна виміряти у поколіннях", - зазначила експерт Софі Кім з Nameberry.

За її словами, тенденції дитячих імен підкоряються "правилу 100 років": якщо ім'я втрачає популярність, швидше за все, воно не стане знову часто використовуватися протягом 100 років.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав про те, що імена 80-х повертаються в моду. BabyCentre опублікував останній список 100 найпопулярніших дитячих імен року, які були поширені у 80-х.

Вас також можуть зацікавити новини: