На перший погляд равлики однакові

Неймовірна головоломка змушує людей шукати дивного равлика серед низки, здавалося б, однакових. І тільки найуважніші люди зможуть виявити його за 10 секунд або менше.

У головоломці багато, на перший погляд, абсолютно однакових равликів, але при ближчому розгляді з'ясовується, що один з них не схожий на інших, пише Mirror.

Встановіть для себе таймер і подивіться, чи зможете ви розшукати не схожого на інших равлика. Якщо ви впораєтеся з цим менш ніж за 10 секунд, то ви справжній професіонал, але не хвилюйтеся, якщо це займе у вас трохи більше часу.

Відео дня

Хоча всі равлики можуть здаватися дуже схожими, з такими оптичними ілюзіями вам потрібно звернути увагу на маленькі та ледь помітні деталі.

Спробуйте подивитися на тони кожного з равликів, щоб побачити, чи є якісь ледь помітні відмінності. Якщо вам важко, спробуйте подумки розділити картинку на окремі частини, переглядаючи кожну її частину по черзі. 

Дивний равлик майже такий само, як і решта, за винятком того, що він має зеленуватий відтінок.

Дивний равлик відрізняється за кольором

Ви цілком могли пропустити цю деталь, враховуючи здатність розуму заповнювати прогалини, але вона здається настільки очевидною, щойно ви помічаєте її.

Вірусна математична задача розділила мережу

Одна вірусна математична задача заводить людей у глухий кут і ділить їх на два табори. Приклад, через який сперечаються знавці математики в інтернеті, наступний: 8:2(2+2)=. Дехто в результаті математичних операцій отримує 1, а інші - 16.

Вас також можуть зацікавити новини: