Меган Маркл покинула королівську сім'ю зі сльозами на очах / колаж УНІАН, фото REUTERS

Меган Маркл та принц Гаррі мають надзвичайно велику армію прихильників у всьому світі, і всі вони дуже переймаються тим, що відбувається в їхньому шлюбі, а також з великим зацікавленням спостерігають, як складаються їхні взаємини з королівською сім’єю. І це зовсім не дивно, адже Меган та Гаррі давно порушили усі можливі правила, вийшли за межі шаблонів і не соромляться робити сміливі і навіть провокативні заяви щодо родичів. Одна з таких заяв зараз у центрі уваги.  

Відомий журналіст та письменник Омід Скобі, співавтор книжки "У пошуках свободи: Гаррі та Меган", розповів, якими були останні слова Маркл в той історичний день, коли вона з принцом Гаррі оголосили на весь світ, що покидають королівську сім’ю і будуть жити за океаном, пише New York Post.

Відео дня

За словами письменника, під час зустрічі на одному із заходів Меган Маркл тихо прошепотіла йому слова, які сприймаються досить неоднозначно.

"Це не повинно було бути так", — сказала Меган Маркл зі сльозами на очах, згадав Омід Скобі, і додав, що "сльози, які герцогиня мужньо стримувала, текли рікою". При цьому він вважає, що Маркл хотіла, щоб усе склалося інакше.

"Герцогиня Сассекська емоційно попрощалася з улюбленими помічниками, а її рейс "додому" до Канади вилетів за лічені години", - розповів він.

Журналіст переконаний, що принц Гаррі та його дружина насправді були розчавлені, бо змушені були ухвалити таке рішення не тому, що дуже прагнули вільного та незалежного життя, а через обставини.

Королівська сім’я – цікаві факти

Раніше УНІАН повідомляв, що принца Гаррі остаточно позбавили його титулу. На сайті королівської сім'ї, де можна знайти інформацію про кожного її представника, несподівано оновили профіль скандального сина принцеси Діани.

Виявилося, що принца Гаррі більше не називають "Його Королівською величністю", Чоловік Меган Маркл сьогодні просто "герцог Сассекський" - цей титул йому зберегли.

Трохи раніше схожа історія сталася із зірковою дружиною принца Гаррі, тому її тепер називають "вона" або "герцогиня", але ніяк не "Її Королівська високість". 

Вас також можуть зацікавити новини: