Спробуйте дуже швидко знайти мишу на оптичній ілюзії / колаж УНІАН з малюнку Bright Side та фото ua.depositphotos.com

У вас непересічний інтелект, якщо ви за 15 секунд зможете впоратися зі складною оптичною ілюзією, на якій зображено багато різних грибів.

Малюнок опублікував Bright Side, на ньому потрібно за вказаний час знайти мишу, йдеться на jagranjosh.com. Це завдання складне, але його можуть виконати як дорослі, так і діти. "Зображення змусило тисячі дорослих чухати голови, намагаючись помітити приховану мишу...", - зазначило видання.

Якщо ви вже готові до пошуків - запускайте секундомір і "вмикайте" уважність на максимум.

Відео дня
Знайдіть мишу на оптичній ілюзії за 15 секунд / малюнок Bright Side

Намагайтеся витрати мінімальну кількість часу на звичайне розглядання грибів, а зосередьтеся на тому, щоб дуже швидко знайти серед них мишу, яка "причаїлася".

Можливо, 15 секунд вже пройшло, а тваринку ви так і не знайшли - у такому разі перейматися точно не варто. Завдання складне, і ви можете надати собі ще трохи часу для того, щоб з ним впоратися.

Якщо схованку миші ви так і не знайшли, але хочете знати правильну відповідь, то зможете її побачити трохи нижче.

Ось де ховалася миша на малюнку

Миша "ховалася" недалеко від одного з нижніх кутів оптичної ілюзії / малюнок Bright Side

Цікаві новини - ось яка головоломка вже опублікована

Розміщено завдання, яке допомагає перевірити, чи є ви геніальною людиною: на малюнку потрібно за 15 секунд знайти всіх поросят, і їх чимало.

Зазначається, що за вказаний час із завданням можуть впоратися лише ті люди, які наділені неабиякою кмітливістю та уважністю. Перед тим, як братися за пошуки, не забудьте увімкнути секундомір.

Вас також можуть зацікавити новини: