Користувачі форуму налякали паранормальними випадками з життя / depositphotos.com

Користувачів форуму Reddit попросили розповісти про паранормальні речі, які з ними траплялися. Відповіді дійсно викликають мурашки по шкірі.

Привид дерев'яного будинку

Один з користувачів розповів, що йому доводилося певний час жити в будинку, якому понад сто років. Там він чув кроки, а також регулярно страждав від зникнення речей у будинку. Моторошним було те, що вже наступного дня зниклі предмети поверталися на місце. 

"Раніше я жив у дерев'яному будинку, якому було не менше 100 років. Раніше там жив відомий ветеринар, поки не помер в цьому ж будинку. Там я вперше помітив, що деякі речі зникають, але наступного дня знову з'являються. Це було дивно, але спочатку я думав, що сам їх втрачаю. Мурашки бігли, коли вночі я чув чиїсь кроки по дерев'яній підлозі. А ще лякало відчуття того, що за мною хтось спостерігає", - згадав він. 

Відео дня

Годинник

Ще один коментатор поділився, що під час вечері з сім'єю зі стіни підозрілим чином впав годинник. Ні він, ні його родичі так і не змогли визначити чому той впав, адже кріплення було цілим.

"Під час сімейної вечері дерев'яний годинник сам собою зірвався з гачка. Гак був цілим, тому ми так і не зрозуміли, чому годинник впав..." - написав користувач.

Фігура дівчини 

"Одного разу я прокинувся вночі і побачив примарну фігуру дівчини, що стоїть біля мого ліжка. Вона не говорила, але її очі були сповнені смутку. Я відразу зрозумів, що це був дух померлої. Моторошно...", - написав ще один користувач. 

Кішка щось бачить

Інший коментатор, у якого вдома живе кішка, помітив за нею дивну поведінку. З того часу перебувати вдома спокійно він не може.

"Нещодавно вночі помітив, що моя кішка сидить перед зачиненими дверима в кімнату і сердито шипить. Я подумав, що щось не так, і відчинив двері. За нею нікого не було, але вікно в кімнаті було відчинене. Кішка ніби попереджала мене про щось, що тільки вона бачила. Це було справді моторошне відчуття!" - написав юзер.

Нагадаємо, жінка знайшла геніальний спосіб зайняти дітей і розслабитися.

Вас також можуть зацікавити новини: