Жінка знайшла спосіб зайняти свою дитину і розслабитися / фото Neha Gandesha / Instagram

Іноді догляд за дітьми може бути дуже виснажливим, і як батьки ви можете шукати нові та інноваційні способи зайняти своїх дітей, щоб у вас було трохи часу, щоб розслабитися.

Одна кмітлива мама зробила все можливе і вирішила поєднати ігри своєї дитини зі своїм відпочинком, пише Mirror. Для цього вона використовує футболку, маркери й улюблені машинки її дитини.

Мама розмістила в своїх соцмережах кадри, щоб підказати іншим батькам, як вони можуть отримати безкоштовний масаж. Вона написала:

Відео дня

"Намалюйте кілька доріг на старій футболці і дозвольте дітям використовувати вашу спину як трасу... Це приголомшливо!".

Жінка сказала, що їй слід було, напевно, погладити футболку, але їй було все одно. На кадрах вона продемонструвала, як малювати дороги на простій білій футболці за допомогою маркера і лінійки.

Вона додала: "Попросіть дитину використовувати спину як дорогу — це години веселощів для неї, і ви отримаєте найкращий масаж у житті".

Як відреагували в мережі на "винахід" мами

У коментарях батьки похвалили таку ідею жінки. Ось що пишуть:

  • "Боже, кака прекрасна гра!"
  • "Мені це подобається. Спробую!"
  • "Ха-ха, це справді геніально!"

Як жінка порушила головне правило весілля"без дітей"

Раніше одна наречена розповіла в мережі, що була обурена, коли її двоюрідна сестра вирішила порушити правила і привести дитину на її весілля "без дітей". Напередодні церемонії пара всім дала зрозуміти, що на цьому святі дітей бути не повинно.

Жінка сказала, що винятків не було ні для кого, тому вона була спантеличена вчинком кузини - та прийшла на весілля з дитиною.

Вас також можуть зацікавити новини: