Втім, не всі чоловіки-коментатори виявилися "противниками" миття ніг / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилося незвичне опитування. Чоловіків запитали про те, чи миють вони усі частини свого тіла, коли приймають душ. Виявилося, деякі ніколи не приділяють увагу своїм ногам.

"Ми з колегами обговорювали душові процедури, і всі чоловіки зізналися, що не миють ноги. Вони опускають ноги у мильну воду. Цікаво дізнатися, це звичайна справа або просто мої колеги дивні", - написав шокований користувач мережі.

У коментарях з'явилося чимало чоловіків. Багато хто зізнався, що дійсно не миє свої ноги. Більш того, у чоловіків навіть є свої "аргументи". Так, одні писали, що просто не дотягуються до ніг і не намагаються їх вимивати мочалкою або хоча б руками:

Відео дня

Я мию усе, до чого можу дотягнутися, а що не можу - не мию.

Інші ж пишуть, що не бачать сенсу у митті ніг. Вони нібито "не брудняться", а тому їх можна лише поливати водою. Принаймні, так вважають деякі чоловіки:

Нижче колін не мою, якщо тільки вони явно не забруднені або у мене немає порізу. Ніколи не було проблем з тим, щоб хтось сказав, що мої гомілки смердять.

Крім цього, знайшлися чоловіки, які чесно зізнаються в тому, що вони не хочуть витрачати на миття багато часу. А тому вони труть мочалкою або милом всього лише три зони - пахви, пах і сідниці. Один з чоловіків лаконічно описав свою позицію:

Залежить від ситуації. Якщо я запізнююся, вибачте, хлопці, можливо, наступного разу.

Втім, не усі чоловіки-коментатори виявилися "противниками" миття ніг. Знайшлися і такі користувачі, які не розуміють, чому комусь лінь потерти все тіло мочалкою. Однак один чоловік резонно зазначив, що він старанно себе миє, але "страждає" його спина, до неї він дійсно не може дотягнутися навіть при всьому бажанні:

Я вважаю, що єдине, що погано миється, - це спина, просто через неможливість до неї дотягнутися.

Нагадаємо, раніше чоловіки зробили ще одне відверте і дуже смішне зізнання. Вони розповіли, що роблять вдома, коли залишаються на самоті.

Вас також можуть зацікавити новини: