Чоловіки часто йдуть на жертви заради дружин, а тому "відриваються", коли залишаються вдома на самоті / фото ua.depositphotos.com

Багатьом жінкам цікаво, чим же займаються їхні чоловіки, коли залишаються одні вдома. Виявилося, на самоті їм подобається робити те, що соромно при коханих.

Так, на Reddit чоловіки чесно розповіли, чим займаються, коли їх ніхто не бачить. Їх відповіді прості і дуже веселі.

П'ють та об'їдаються

Багато хто зізнався, що їм соромно їсти шкідливу їжу перед дружинами. А тому як тільки кохана йде з дому, чоловіки одразу ж шукають, чим поласувати. Часом вони поєднують це з іншими "забороненими" насолодами, адже хто їм заборонить їсти у ліжку?

Відео дня

"Коли моя дружина їде у справах за місто, я люблю взяти пляшку червоного вина і піти до старомодної забігайлівки за бургерами. Я готую собі вечерю і лежу у ліжку, дивлюся безглузді фільми, які вона не буде дивитися зі мною, поки я п'ю вино і їм бургери", - розповів один з коментаторів.

Ходять голяка і не закривають двері в туалет

Виявляється, багатьом чоловікам подобається перебувати на самоті, тому що вони бояться осуду. Тому вони нерідко користуються відсутністю дружини вдома для того, щоб зняти одяг і лежати перед телевізором голяка. Крім цього, чоловікам чомусь подобається сидіти в туалеті і не закривати двері.

"Співайте і танцюйте! Пукайте, готуйте сумнівні страви з витриманого твердого сиру, грайте на гітарі, знову пукайте і йдіть до туалету, а потім знову співайте та їжте ганебну кількість такос голяка", - жартує користувач.

Сплять і дивляться фільми, які не можуть дивитися з дружинами

Чоловіки зізналися, що часом йдуть на поступки і дивляться зі своїми дружинами ті фільми, які їм не подобаються. Наприклад, деякі жінки бояться жахів, а тому їх обранці не можуть насолодитися кровожерливими хоррорами. 

"Багато спати, дивитися фільми і серіали, які їй не подобаються. Ми багато чого дивимося разом, але у мене немає стільки часу, щоб дивитися те, що я хочу. Не можу дочекатися, коли вона наступного разу поїде, щоб подивитися "Зловісні мерці: повстання", вона ненавидить ужастики", - зізнався чоловік.

Влаштовувати вдома свій "мікроклімат"

Часто трапляється так, що чоловіку може бути жарко, а дружині - холодно. У таких ситуаціях "перемагає" жінка, яка змерзла. Тому багато чоловіків негайно вмикають кондиціонер або вентилятор, коли їхні дружини виходять з дому.

"Мій план такий: хоч раз налаштувати термостат так, як подобається мені. Дивитися те, що я хочу. Замовляти їжу, яка подобається мені, але не подобається моїй дружині і дітям. А потім лягти спати з увімкненим вентилятором!", - розповів чоловік про свої плани на "день без дружини".

Наймиліше - сумують за своїми дружинами

Ну а після того, як чоловіки вдосталь наїдаються, нарешті замерзають біля вентиляторів і передивляться усі фільми, які їм подобаються, вони починають нудьгувати. Користувачі не приховують, що вони все одно чекають на те, коли ж їх кохана повернеться додому.

"В основному, потім я сумую за дружиною", "Я люблю проводити час на самоті, але це дійсно змушує мене цінувати хаос всієї родини, що знаходиться тут. Я люблю цих надокучливих маленьких карапузів і свою дружину!",- зізналися коментатори.

Нагадаємо, раніше в мережі назвали неочевидні мінуси шлюбу, про які ніхто не думає до весілля.

Вас також можуть зацікавити новини: