Тест на характер за формою стопи / колаж УНІАН

Який палець на нозі у вас найдовший - великий, другий чи, може, вони однакові? Виявляється, за формою стопи - а саме пальців - можна дізнатися про характер людини. Швидше подивіться на свою стопу - пройдіть цей простий тест на особистість, щоб дізнатися більше про себе і про інших.

Тест на особистість і характер за формою стопи

Цей тест досліджує чотири типи стопи і розповідає про риси характеру власника кожної з них.  

1. Римська стопа

Відео дня

Якщо ваш великий, другий і третій пальці мають однакову висоту, а четвертий і п'ятий пальці менші за них, то у вас - римська стопа.

Що це означає:

  • Ви товариська людина, дуже соціальна і доброзичлива. Любите бути серед людей, знайомитися, добре вмієте налагоджувати зв'язки та встановлювати контакти. 
  • Упевнені в собі й напористі - у вас досить сильно розвинені лідерські якості. Усе робите старанно, щоб заслужити оплески на своєму робочому місці. Водночас маєте свій неповторний стиль у вирішенні завдань - не копіюєте інших, а іншим важко копіювати вас. За що б ви не бралися - найімовірніше, у цьому ви досягнете успіху.
  • Вмієте і думати, і відчувати, досить урівноважені та перебуваєте в гармонії зі своїми бажаннями. Не боїтеся висловлювати свою думку і брати на себе відповідальність. Зазвичай любите працювати незалежно, але добре ладнаєте і з роботою в команді. Умієте розв'язувати конфлікти, хоча й буваєте іноді вперті та зарозумілі - іноді вам важко визнати свою неправоту, і ви не завжди відкриті до чужих ідей.
  • Водночас ви - вірна і турботлива людина, яка завжди готова піти назустріч своїм близьким і зробити все можливе заради їхнього щастя. Про вас часто кажуть, що ви - душа компанії, та й ви самі не проти бути в центрі уваги.

Крім усього, ви любите спорт, а проявити себе можете в легкій атлетиці. Вас часто приваблює кар'єра у сфері мистецтва, розваг або бізнесу.

2. Квадратна стопа

Якщо ваш великий палець і наступні за ним мають однакову висоту, то у вас - квадратна стопа, або, як її ще називають, "селянська" чи німецька стопа. 

Що це означає:

  • Ви - практична, приземлена і надійна людина. Дуже працьовита і гіпервідповідальна. Умієте обмірковувати проблеми і знаходити рішення, а також уміло розпоряджаєтеся своїм часом і ресурсами. Вам можна довіряти, ви - чесна і справедлива людина, яка завжди тримає обіцянки і виконує свої зобов'язання.
  • Ви - досить кмітливі і можете швидко налагоджувати стосунки. Завжди готові допомогти іншим, добре вмієте пояснювати та навчати. Вірите в те, що до всіх потрібно ставитися однаково, незалежно від їхнього походження чи переконань. Водночас ви - скромні та покірні, і не любите хизуватися своїми досягненнями.
  • Ваша терплячість і наполегливість допомагає ставити цілі та досягати їх. Ви краще за інших можете впоратися зі стресом чи тиском - не піддаєтеся емоціям чи ідеалізму і добре орієнтуєтеся в реальності, вмієте аналізувати та логічно мислити.

Зрештою, серед професій, які можуть вас зацікавити - інженерія, бухгалтерія, викладацька діяльність, юриспруденція, банківська справа тощо.

3. Грецька стопа

Якщо ваш другий палець більший, ніж великий, то у вас грецька форма стопи, вона також відома як "полум'яна" або "вогняна" стопа. 

Що це означає:

  • Ви - дуже творча, інтуїтивна та пристрасна особистість. Досить енергійна і схильна до пригод. Вам добре вдається придумувати нові ідеї та бачити загальну картину. Завжди готові до нових викликів. Вам подобаються різні способи та нові шляхи самовираження - цим ви мотивуєте та надихаєте інших. Вірите в силу мрії і точно знаєте, що можливо все. 
  • Вам подобається бути незалежним і впевненим у собі - ви постійно працюєте над цим. Не боїтеся йти незвіданими або нестандартними стежками, але вважаєте за краще ходити там на самоті, а не в зграї. Соціальне оточення вам подобається тільки до того моменту, поки не лізуть у ваше приватне життя. Якщо хтось не відповідає вашим стандартам, ви, без жалю, підете далі один, своїм шляхом. Ризику не боїтеся і завжди можете постояти за себе і свої переконання.
  • Ваша натура - спонтанна й авантюрна, ви ніколи не проти отримати новий досвід. Оптиміст та ідеаліст - це про вас.

Водночас ви - емпат і вмієте співчувати. Як правило, ви дуже добре розумієте людей та їхні мотиви, а інших приваблює ваша таємнича та спокійна аура.

4. Єгипетська стопа

Єгипетська стопа

Якщо на нозі найдовший великий палець, а кожен наступний палець менший за попередній - у вас єгипетська форма стопи.

Що це означає:

  • Це стопа незалежної, вольової та впертої людини, але при цьому дуже творчої та креативної. Ви вмієте ухвалювати рішення, харизматичні й переконливі - вам легко донести свою точку зору, ба більше - можете запросто змусити інших дивитися на речі вашими очима. Хоча вас самих переконати в чомусь дуже важко - така ваша вперта і самовпевнена натура.
  • У будь-яких стосунках ви лояльні та надійні - вмієте зберігати секрети та виконувати взяті на себе зобов'язання. Завжди прагнете успіху, а ваші амбіції - дуже заразливі. Крім усього, ви - ще й мрійник, з артистичним розумом і душею. Трапляється, що можете запросто загубитися у своєму ланцюжку думок, утім, для будь-якої проблеми завжди знайдете творче рішення.
  • А ще ви - замкнуті та стримані, не любите ділитися деталями свого особистого життя та бути в центрі уваги - якщо, звісно, не досягли чогось, що заслуговує на увагу. Пристрасні та енергійні в усьому, завжди відстоюєте свої переконання, дуже добре мотивуєте та надихаєте інших.

Поділіться цим захоплюючим тестом з друзями і перевірте, чи збігається опис у них. 

Раніше ми публікували тест на характер по волоссю - дізнайтеся, що ви за людина.  

Вас також можуть зацікавити новини: