Тест на характер за волоссям / колаж УНІАН

Виявляється, про людину може багато розповісти тип її волосся. Що відбувається у вас у голові, як ви себе поводите в тій чи іншій ситуації, ваші пріоритети в житті й навіть наскільки ви вразливі - з вражаючою точністю описує людину тест на особистість і характер, досить поглянути на її волосся. Хвилясте, кучеряве або пряме - яке волосся у вас?

Як визначити характер людини за волоссям

Пройдіть тест на визначення типу волосся і дізнайтеся більше про себе або про іншу людину:

  • 1 - Хвилясте волосся 

Якщо у вас хвилястий тип волосся, то принцип вашого життя такий: "Що приходить - нехай приходить, що іде - нехай йде". Ви не станете опиратися обставинам і подіям й багато чого залишаєте на відкуп долі. Не виходить - ну й добре, відпускаємо і йдемо далі.

Відео дня

Свою енергію ви краще прибережете для улюбленої справи та досягнення цілей. Якщо ж щось заважатиме вам у цьому - ви без жалю розлучитеся, чи то людина, чи то річ. Це не означає, що ви - зла людина, просто любите свободу і не любите "якорів", які зупиняють або тягнуть назад. Водночас до себе ви дуже вимогливі, і це часом гальмує вас на шляху до бажаного.

Вам подобається досліджувати і дізнаватися нове, а труднощі вас ніколи не лякають - якою б складною не була ситуація, ви швидко знаходите з неї вихід. Також ви не проти покомандувати, але й любите, щоб вас балували. 

У вас дивовижним чином поєднуються елегантність, безтурботність, веселощі та гламур, а у стосунках ви прагнете старої доброї романтики, наповненої вечерями зі свічками та турботою.

  • 2 - Кучеряве волосся

"Carpe diem", або "Використовуй момент, який у тебе є зараз", - такий ваш девіз по життю. У вас вогненний характер, ви - динамічна, прониклива, пристрасна, любляча, експресивна людина. І лідер. Швидко думаєте і так само швидко приймаєте рішення, але концентруватися на чомусь одному вам доволі важко. 

На вигляд може здатися, що ви така собі простодушна людина, але вас важко вразити і нелегко обдурити. Від вас виходить особливий магнетизм і тепло, і ви вельми привабливі в спілкуванні. Але лише до моменту, поки вас не заганяють у рамки і не нав'язують стереотипи - вже цього ви не любите.

Ви легко заводите друзів, але в справах сердечних - дуже обережні. Можете довго спостерігати за предметом своєї симпатії, щоб зрозуміти, наскільки він чесний і прозорий. Будете наполегливо відстоювати свої інтереси, щоб перевірити, чи поважає їх ваш партнер. Вам не до душі лукаві люди, ви зможете пробачити людину, яка заподіяла вам біль, але нізащо не пробачите того, хто втратить вашу довіру.

Сила і стійкість - основні риси вашого характеру. Подібно до того, як віртуозно ви справляєтеся з кучерявістю волосся і змушуєте його лежати так, як хочеться вам, - ви долаєте труднощі і досягаєте поставлених цілей. Ви так само унікальні, як і ваші локони - немає двох однакових. Що більше ви пишаєтеся собою, то комфортніше почуваєтеся.

  • 3 - Пряме волосся

Як казав Брюс Лі - "Будь практичним мрійником, підкріпленим діями". Саме такий ваш девіз по життю. Ви знаєте, що немає нічого неможливого - потрібно просто знайти рішення і отримати те, що хочеться. Тих, хто каже вам "ні", ви навіть слухати не станете. Як практичний мрійник, ви любите долати перешкоди між бажаннями і реальністю.

Одна ваша нога - у світі мрій, інша - в реальності, і в такий спосіб ви шукаєте ресурси (час, гроші та інше), щоб втілити мрії в життя. Додайте до цього ще свою організованість і твердість у досягненні мети - і вам усе вдається, точно так само, як у вас виходить акуратно укласти кожне пасмо волосся.  

Люди часто вважають вас приземленою і прямолінійною людиною - ви прямо висловлюєте свою думку. Також іншим ви здаєтеся надто серйозним і перфекціоністом. Насправді ви дуже товариські та спокійні, і ваша поведінка досить витончена, а в несприятливій ситуації завжди зумієте взяти себе в руки.

Вас також можуть зацікавити новини: