Пара хотіла влаштувати весілля "без дітей" / фото ua.depositphotos.com

Весілля - це дуже особиста подія, і можна з упевненістю сказати, що у кожної новоспеченої сімейної пари є свої побажання у вигляді дрес-коду або списку гостей, інших особливих правил.

Одна наречена у Reddit розповіла, що була обурена, коли її двоюрідна сестра вирішила порушити правила і взяти дитину на весілля "без дітей". Напередодні церемонії пара всім дала зрозуміти, що на цьому святі дітей бути не повинно.

Жінка сказала, що винятків не було ні для кого, тому вона була спантеличена вчинком кузини - та прийшла на весілля з дитиною.

Відео дня

"Моя двоюрідна сестра принесла свою дитину на моє весілля "без дітей"... Вона сказала, що дитина не буде брати пляшечку, тому їй потрібно було взяти її. Моя мама знала про це. Але не сказала мені", - ділиться своєю прикрою історією в мережі наречена.

Вона додала, що все закінчилося, на щастя, добре: під час церемонії дитина не плакала, під час оголошення обітниць вона теж мовчала.

Як матів "розпекли" за вбрання на весіллі сина

Раніше свекруху розкритикували в мережі за те, що одягла весільну сукню на весілля свого сина. Жінку зі США присоромили в мережі після того, як один з користувачів поділився знімками її оголошення про продаж цієї сукні.

Вас також можуть зацікавити новини: