Вбрання мами нареченого / скріншот

Жінку розкритикували в мережі за те, що одягла весільну сукню на весілля свого сина. Жінку зі США присоромили на платформі Reddit після того, як один з користувачів поділився знімками її оголошення про продаж цієї сукні, повідомляє DailyMail.

В оголошенні була напівпрозора кремова сукня, в описі йшлося: "Сукня для матері нареченого або нареченої — 750 доларів".

На одному знімку мати нареченого стоїть поруч з нареченою, і їхні сукні майже однакові. Невідомо, як наречена відреагувала на вибір гардеробу, але користувачів Reddit це не на жарт розлютило.

Відео дня

Багато хто припустив, що жінка так спробувала привернути увагу гостей. Один з користувачів написав: "Я подивився на другу фотографію, і виявилося, що це майже та ж сукня, що й на нареченій". 

Інший стверджує, що "йому соромно за свекруху". Хтось звернув увагу: "На другому знімку ви можете побачити частину сукні нареченої. Свекруха обрала цю сукню, тому що вона схожа на сукню нареченої".

Дехто здивувався тому, як складено оголошення про продаж сукні: "Вона заохочує інших жахливих свекрух теж одягнути це на весілля своєї невістки! Я більше не можу знайти оголошення, але так цікаво, чи хтось телефонував їй з цього приводу".

А ще багато хто звернув увагу на те, що у свекрухи на весіллі теж був букет, як у нареченої.

Мати заявилася на весілля сина у дивному вбранні - її 'розпекли' в мережі (фото)
Мати заявилася на весілля сина у дивному вбранні - її 'розпекли' в мережі (фото)

Курйозні випадки на весіллі

Раніше нареченого Майкла Лентіні розкритикували за ризиковані весільні клятви, але наречена запевняє, що вони їй сподобалися. У важливий для пари день чоловік перед рідними й близькими озвучив занадто вульгарні побажання.

А одні молодята так чекали день свого весілля, але велике свято було зіпсоване тоді, коли у дружини брата нареченого почалися пологи. Розлючений новоспечений чоловік розповів, що невістка зірвала йому весілля своїми пологами.

Вас також можуть зацікавити новини: