Наречена з дивної причини не запросила на весілля хлопця сестри / depositphotos.com

Наречена не запросила на весілля хлопця своєї сестри, з яким та зустрічається 8 років. Йому категорично заборонено відвідувати свято.

Як розповіла ображена дівчина на Reddit, погіршує ситуацію те, що наречена зустрічалася з її хлопцем понад 10 років тому. Тож, вона не хоче бачити на весіллі колишнього. 

Втім, дівчина хоче поставити сестрі-нареченій ультиматум – або запрошують їх обидвох, або вона сама не прийде на свято, хоч і має бути дружкою. Як пояснила дівчина, 10 років тому її сестра два місяці зустрічалася з її нинішнім хлопцем. Ці стосунки не були серйозними. Дівчина сказала, що навіть про ці стосунки між сестрою та її хлопцем.

Відео дня

"Я навіть не знала, що вони зустрічаються, поки я не познайомила Денні зі своєю родиною, і вони дивно дивилися один на одного увесь вечір, і після того, як він сказав мені, що він і моя сестра зустрічалися два місяці кілька років тому. Я говорила про це зі своєю сестрою, і вона сказала, що їй байдуже, якщо я щаслива. Але це був просто шок. Моя сестра запросила на весілля тільки мене, а для Денні запрошення немає. Вона сказала, що не хоче, щоб там був її колишній", - розповіла дівчина.

Сестра запропонувала їй сісти за стіл з подружніми парами та людьми, з якими вона не ладить. Врешті, дівчина сказала своїй сестрі, що у неї є три варіанти: перший варіант - запросити Денні, другий - знайти собі нову дружку та запропонувати їй місце поруч з батьками, а третій - залишити все, як є, але тоді сестра не прийде на весілля.

"Вона назвала мене нерозсудливою і що весілля вже так близько, що вона не може все змінити. Я просто сказав, що це не моя проблема, і що Денні також моя сім'я, і я запросила б на своє весілля будь-якого з її хлопців", - написала вона.

Коментатори підтримали рішення дівчини, адже поведінка її сестри дуже дивна.

  • "Вона зустрічалася з ним десять років тому вісім тижнів. Це абсурд",
  • "Якщо ви зустрічалися вісім років, чому це тепер проблема? Двомісячні стосунки 10 років тому? Це те, чим засмучений новий чоловік?",
  • "Ваша сестра не повинна виходити заміж, якщо вона має такі сильні почуття з приводу кохання десятирічної давнини, але я вважаю, що це не ваша проблема", 

- пишуть коментатори.

Нагадаємо, що один чоловік почав сварку зі своєю майбутньою дружиною після того, як вона заявила, що збереже своє прізвище, коли вони стануть чоловіком і дружиною. Роздратований чоловік звернувся до Reddit, щоб розповісти, як його розлютило це рішення, заявивши, що вона "тупа".

Вас також можуть зацікавити новини: