Чоловік подумав, що це дурна причина і був роздратований / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Один чоловік почав сварку зі своєю майбутньою дружиною після того, як вона заявила, що збереже своє прізвище, коли вони стануть чоловіком і дружиною. Роздратований чоловік звернувся до Reddit, щоб розповісти, як його розлютило це рішення, заявивши, що вона "тупа", пише mirror.

31-річний чоловік сказав: "Я нещодавно заручений зі своєю 28-річною нареченою, і виникла тема зміни імені. Я жодним чином не вимагаю, щоб вона взяла моє прізвище, і мені добре, що вона збереже своє".

"Однак, говорячи про це, вона сказала, що хотіла залишити своє прізвище і не брати моє, тому що воно буде римуватися, і вона вважає, що це бентежить. Самі імена не звучать безглуздо, але буде щось на кшталт "Хейлі Бейлі", а не "Діні Феттучіні".

Відео дня

Він стверджує, що це не є "достатньо вагомою" причиною для того, щоб вона виправдовувала відмову брати його прізвище, кажучи, що вона "заходить занадто далеко в "незручну" частину". Він додав: "Я вважав, що це дурна причина, і мене дратувало, що це причина, я сказав їй це, і це викликало суперечку".

Відповідаючи на його повідомлення, один з користувачів сказав: "Кожен раз, коли вона зустрічає когось, вони можуть відреагувати на цю риму. Кожного разу. Він має потенціал стати тим, чим вона відома - милим римовим іменем. Вона цього не хоче".

Інший користувач додав: "По-перше, це традиція з досить мізогіністичною історією. По-друге, неважливо, з якої причини. Вона не хоче змінювати своє ім'я. Розмова закінчена". Третій користувач сказав: "Очевидно, вас це хвилює. Якби вам було все одно, її причини не мали б значення. Їй доведеться жити з цим до кінця свого життя".

Ще один користувач додав: "Вона не каже, що ваше ім'я бентежить. Вона каже, що мати римоване ім'я бентежить. Ти приймаєш це на свій рахунок, коли воно не особисте. Прізвище Ларсон абсолютно нормальне і не бентежить. Карсон Ларсон хоча? Це не кінець світу, але я також не хотів би римованого імені, і воно не мало б нічого спільного з самим прізвищем".

Сварки через імена - інші випадки

Жінка випадково назвала своїх близнюків іменами двох відомих коханців. Тепер над нею насміхаються.

Матуся шукала якісь унікальні імена. Під час вагітності вона "закохалася" в "пісню Ахілла" - роман американської письменниці Медлін Міллер, який вийшов в 2011 році. Втім, жінка прочитала лише анотацію до нього. Розташований в епоху грецького героїзму, історія розповідає про стосунки Патрокла та Ахілла, від їх першої зустрічі до подвигів під час Троянської війни.

Вас також можуть зацікавити новини: