Колаж УНІАН / фото Chris Hubel / Good Company

В американському штаті Мічиган виставили на продаж будинок за 1 долар. Про пропозицію в місті Понтіак розповів ріелтор Кріс Хьюбел в коментарі Insider.

Він називає нерухомість площею 724 квадратних футів найдешевшим будинком у світі. На опублікованих знімках можна побачити, що будинок не в кращому стані, проте Кьюбел вже отримав сотні телефонних дзвінків і повідомлень. 

За словами агента з нерухомості, будинок побудували в 1956 році, він майже 20 років належав одному власнику. У 2004 році його придбала клієнтка Хьюбела за 32 400 доларів. 

Відео дня

Журналісти з'ясували, що в 2011 році будинок намагалися продати за 10 000 доларів, проте безуспішно. Тоді власниця почала здавати його в оренду. Незважаючи на стан будинку, Хьюбел переконаний, що на ньому "можна заробити", продавши його після ремонту за близько 120 000 доларів.

"Якщо ви виконуєте роботу самостійно, я б сказав, що ви, ймовірно, зможете зробити це приблизно за 25 000 доларів. Для того, хто наймає підрядників, ймовірно, це обійдеться в суму від 40 000 до 45 000 доларів", - сказав він.

Агент заявив, що будинок не продаватимуть за 1 долар, він розраховує отримати за нього від 40 000 до 50 000 доларів. "Вся ідея полягає в тому, що ми приймаємо пропозиції і вибираємо найвищу", - додав Хубель.

Інші новини про будинки:

Раніше реставратор Меггі Макго зі США показала в мережі, що знайшла в будинку, в якому ніхто не жив уже багато років. Дівчина купила його минулого року, вони з чоловіком цілий рік упорядковували його і дивувалися своїм знахідкам.

Також УНІАН писав про історію дівчини, яка знайшла у своїй шафі потайний люк у підвал.

Вас також можуть зацікавити новини: